Hány évesen döntötted el, hogy nem akarsz gyereket?
Olyan 2 éve. Most pedig már végképp öregnek tartom magam apukának.
F40
#10: Mármint három, minimum.
Ja végülis igaz.. na mindegy azt hiszem újra kell értékelnem pár dolgot.
Az én életemben volt egy időszak amikor volt egy párom és vele akkor szerettünk volna gyereket de nekem nem lehet csak lombikkal. Nem voltam akkor kész rá. Szétmentünk, aztan sokáig nem érdekelt a gyerekdolog. Éltem, építettem a karrieremet a kis életemet... Volt olyan párom akinek volt/van gyereke. Nem nagyon élveztem a gyerekkel töltött időt, de utólag belegondolva lehet csak azért nem mert elég zűrös volt a gyerek anyja és nehéz volt ezen felülkerekedni.
Úgy látszik ezen az oldalon nem lehet olyanokat mondani, hogy:
- Kár, hogy sokan nem akarnak gyerekeket
- Nehéz még magunkat is eltartani ebben a világban
, mert küldik a piros x-eket
Sztem azért mert nem ez volt a kérdés 17es.
Mármint értem én az indokot és el is fogadom le is irhatod, de ezek szerint nem érdekel sokakat az indok...
Nálam pl ennek a döntésnek elvi oka volt nem anyagi vagy nem volt külső behatás. Nem volt rossz gyerekkorom, nem bántalmaztak, nem halt meg a környezetemben senkinek a gyereke, az öcsém csak pár évvel fiatalabb így nem én nekem kellett nevelni, jófej családom van...
Én jól keresek, el tudom tartani magamat és egy gyereket is biztosan el tudnék tartani ha úgy alakult volna.
Én nekem valahogy mindig valami fontosabb volt eddig annál, hogy gyerekem legyen. Vagy saját magam vagy a karrierem. De szándékosan nem akartam ebbe belemenni. Csak az érdekel mikor..
Ilyesmi.. hogy pl "19 évesen és hogy most 47 vagyok és nem bántam meg".. .vagy "16 vagyok, nem akarok már kislány korom óta"... stb.
15. most egy ideje nekem is olyan párom van aki szintén nem tervez gyereket a jövőben, szóval azt hiszem el fogom ezt ereszteni, ez csak valami utolsó vergődés a részemről. Lehet majd felkeresek egy pszichológust, hogy letisztazzam ezeket a dolgokat. Lehet ez valami olyasmi, mint a ffiaknal a kapuzárási panik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!