Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hány évesen döntötted el,...

Hány évesen döntötted el, hogy nem akarsz gyereket?

Figyelt kérdés
Van aki sokáig nem akart, aztán meggondolta magát később? Van aki megbánta?

2023. febr. 6. 11:43
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim ***** válasza:
13%
A hormonzavaros nem sértés. A pcos-es ismerőseim nem akarnak gyereket,mást nem tudok mondani. Az is normális,hogyha taccsra teszed a hormonjaidat fogamzásgátlóval és azért nem akarsz- mert nyilván ha nem termelődnek megfelelően a hormonjaid, az agyad sem fog gyereket akarni. De ha ennyire nem akarsz és a párod sem akar, akkor minek kattogsz ezen?
2023. febr. 6. 15:49
 22/57 A kérdező kommentje:

Nekem nem lehet gyerekem természetes úton. Ezt kb. 17 éve tudom. Nem kellett tönkre- vagy taccsra tennem a hormonjaimat fogamzásgátlókkal.

PCOS-ban sem szenvedek.

Szerintem sértés általánosítani, hogy -mivel neked a pco szindromas ismerőseid nem akarnak- akkor mindenki bizonyára pco szindromas vagy hormonzavaros aki nem akar.

Valljuk be, nem dicséretnek szántad.

2023. febr. 6. 15:59
 23/57 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom,mi a bajod,de vmi gondod nyilván akkor neked is van,tessék. Ha a tested nem feltétlenül alkalmas rá,akkor talán ez az oka.
2023. febr. 6. 16:30
 24/57 A kérdező kommentje:
Azért sok nő van akinek szintén művi úton lehet csak és ettől még szeretnének. Mindegy is. szerintem eltértünk a témától és egy olyan témába mentünk be ami nem érdekel. szóval köszi szia.
2023. febr. 6. 16:39
 25/57 anonim ***** válasza:
94%
Nem bántam meg sosem, és sosem akartam. (F40)
2023. febr. 6. 17:30
 26/57 anonim ***** válasza:
92%
Kb. 6 lehettem, 1. osztályos. Egyik órán a felnőttkori terveinkről kellett beszélgetni, és egyszerűen nekem nem volt benne család.
2023. febr. 6. 19:09
 27/57 anonim ***** válasza:
77%

26-os vagyok:

48 nő (házas)

2023. febr. 6. 19:10
 28/57 anonim ***** válasza:
90%
Akkor amikor az Orbánék hatalomra jutottak és kezdték kényszeríteni, zsarolni az embereket a gyerekválalással. Akkor határoztam el, hogy már csak azért sem.
2023. febr. 7. 03:33
 29/57 anonim ***** válasza:
91%
#23: Talán az a baj, hogy mindenáron be akarod magyarázni, hogy aki nem akar, azzal valami gond van. Minden válaszodban ez van benne.
2023. febr. 7. 07:06
 30/57 anonim ***** válasza:
100%
#30: akkor ne így fogalmazd meg újra és újra a mondandódat... Fajelméleti kérdéseket meg nagyon nem kellene idekeverni, ingoványos talaj...
2023. febr. 7. 07:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!