A mostani fiatalok egy kicsit egyszerűbbek?
Bocsánat, ha valakit megbántok ezzel, nem szándékom.
Azt vettem észre, hogy a mostani serdülők és huszonévesek, olyan mintha butábbak lennének egy fokkal. Egyszerűbb összefüggéseket sem értenek. Nyilván nem mindegyik, mert találkozom olyannal is, akire azt mondom, na igen, ez egy okos gyerek.
Általában viszont, mintha lebutított emberekkel beszélnék.
Nem tudom, hogy ez csak az életkornak tudható be, tehát mi is ilyenek voltunk, vagy tényleg valahogy másak a mai fiatalok. Az oktatás ennyivel rosszabb lenne az elmúlt 15-20 évben? Tényleg nem tudom eldönteni.
Amit még észrevettem, hogy angolul is sokkal kevésbé tudnak a mostani mondjuk 15-25 közöttiek, ami szintén meglepő számomra. Olyan mintha visszaléptünk volna egy szintet.
Te ennyire agyhalott vagy vagy csak játszod hogy felbszd más agyát?
Én: "Már leírtam egyszer. Egy anekdotára hivatkoztál, mint bizonyíték. Ez logikailag hibás."
Erre te: "Nagyszerű..."
Vagyis nem vitatkoztál a kritikámmal, hanem elfogadtad. Ezt hívják úgy, hogy a hibád beismerése. Ennél érthetőbben már nem tudom elmagyarázni, attól tartok.
61# kontextus nélkül biza tényleg így van...
"Nagyszerű...de még mindig nem sikerült konkrétumot mondanod mit mondtam rosszul..."
Örülök, hogy neked a hibás érvelés számonkérése "óvodás szint." Biztos azért oktatják minden valamit érő egyetemen...
68#
"Én is lesz@rnám, csak ő nem képes felfogni, hogy a hibás érvelés elég ahhoz, hogy ne fogadják el, amit mond."
Ovónéni! dehát Pistike is csúnyán beszélt...miért nem tetszik őt is leszidni...
Kb ilyen volt amit írtál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!