Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfinek vagy nőnek egyszerűbb...

Férfinek vagy nőnek egyszerűbb lenni?

Figyelt kérdés
Személyes vélemények érdekelnének. Ti melyiket gondoljátok egyszerűbbnek? Miért egyszerűbb nőnek vmit férfinak lenni?

2021. ápr. 28. 22:32
A kérdező szavazást indított:
Férfinek
Nőnek
Egyforma
51 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
Mindkettőnek megvannak az előnyei és nehézségei, nagyjából kiegyenlítik egymást.
2021. ápr. 28. 22:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ember, aki meg tudná válaszolni, mert ahhoz le kellene élni két életet. Az egyiket nőként, a másikat pedig férfiként.
2021. ápr. 28. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Férfi vagyok, és a "Férfi" opcióra nyomtam :) Tiszteletem minden egyes nőnek.
2021. ápr. 28. 22:41
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Férfinek, ez egyértelmű. Ó, milyen csodálatos lehet úgy dugni, hogy nem kell rettegni a terhességtől.
2021. ápr. 28. 22:44
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Férfinek.
2021. ápr. 28. 22:48
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Itt Férfinak, valahol már egyforma. Nőnek lenni sehol nem könnyebb:(
2021. ápr. 28. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
44%
Férfinek szerintem, férfiként írom. Erősebb egy férfi szerintem, a nő elnyomhatóbb, gyengébb.
2021. ápr. 28. 22:56
 8/9 anonim ***** válasza:
72%

Én férfi vagyok, de szerintem egyforma.

- Nőként ugyanolyan sikeres lehet valaki mint férfiként.

- Szerintem nőként akár boldogabb életet is lehet élni, nőket nem igazán szoktak kiközösíteni, sokkal toleránsabbak velük az emberek, legalábbis én biztosan.

- A nők rengeteg esetben sokkal tanulékonyabbak mint a férfiak és ezt azért is mondom, mert gimnáziumban és egyetemen is ezt tapasztaltam, Az első 10 tanuló közül mindig legalább 7 lány volt.

- Többségében a nők a könyvmolyok is, legalábbis biztos hogy ők az olvasottabb nem.

- Férfiként/családapaként a háztartás keresetének nagyobb részét ő keresi meg a házhoz, ugyanakkor szerintem elvárás lenne az otthoni házimunkákban besegíteni.

Viszont rengeteg tényezőtől függ és kultúránként változó, én azt mondom hogy egyformán nehéz az élet. Egy férfinak több felelősség nyomja a vállát, egy nőre pedig nagyobb teher nehezedik érzelmileg.

2021. ápr. 29. 04:29
 9/9 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nagyjából egyforma, minden nemnek megvannak a saját nehézségei. Én mondjuk szeretek nő lenni, nem cserélnék a férfiakkal.
2021. ápr. 29. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!