Férfinek vagy nőnek egyszerűbb lenni?
Én férfi vagyok, de szerintem egyforma.
- Nőként ugyanolyan sikeres lehet valaki mint férfiként.
- Szerintem nőként akár boldogabb életet is lehet élni, nőket nem igazán szoktak kiközösíteni, sokkal toleránsabbak velük az emberek, legalábbis én biztosan.
- A nők rengeteg esetben sokkal tanulékonyabbak mint a férfiak és ezt azért is mondom, mert gimnáziumban és egyetemen is ezt tapasztaltam, Az első 10 tanuló közül mindig legalább 7 lány volt.
- Többségében a nők a könyvmolyok is, legalábbis biztos hogy ők az olvasottabb nem.
- Férfiként/családapaként a háztartás keresetének nagyobb részét ő keresi meg a házhoz, ugyanakkor szerintem elvárás lenne az otthoni házimunkákban besegíteni.
Viszont rengeteg tényezőtől függ és kultúránként változó, én azt mondom hogy egyformán nehéz az élet. Egy férfinak több felelősség nyomja a vállát, egy nőre pedig nagyobb teher nehezedik érzelmileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!