Miért egyszerűbb férfinak lenni?
A nőknek minden hónapban szenvedniük kell a menstruáció miatt, a nők szülnek, nekik kell elviselni a fogamzásgátló tabletta mellékhatásait, főzés, mosás, takarítás, gyereknevelés amikben sokszor a férfi nem segít, neki csak az a fontos, hogy ha hazaér a munkából meleg vacsora és behűtött sör várja a tv előtt amiben nézheti az agymosó műsorokat. Bezzeg amikor a nő ér haza nem tud lepihenni mert ha a férfin múlna nem ennének és a gyerek is ott maradna a bölcsiben/oviban/iskolában. Persze sok férfi igazán az és segít a párjának, de még így is nehéz nőnek lenni.
Ti mit gondoltok erről?
Szerintem mai világban sokkal egyszerűbb nőnek... már ha van esze az adott nőnek... pl elég megtanulni varrni, keresni egy jó fotós havert, kis fantázia, csinálsz egy instagram profilt, és nerd/geek cosplay oldalt csinálni, meg regisztrálni egy patreon oldalt... és konkrétan annyi pénzt kereshetsz, ha ügyes vagy, hogy bejárod az egész világot...
Szinte minden cosplay es csajnak pillanatok alatt megvan a minimum 100.000követője...
Ha vékony, akkor azért, ha dagadt akkor azért, ha kismellű akkor azért, ha nagymellű akkor azért...
Ha én csajnak születtem volna, semmit nem kéne dolgoznom a mai világban... mondjuk így is azt csinálom amit szeretek, szóval nem panaszkodom.
Amúgy melyik családról írtál most a kérdésedben?
A 60-as évekbeli szocreál Kovács Béla, és Kovács Bélánéról?
Van még pár fajta családmodel, főleg így a 21. században.
A mai Magyar valóság, hogy szpik mindenki, szülessen bármilyen neműnek.
Én nem szeretnék ilyen "munkát". Inkább legyen rendes munkám, mint hogy rám folyassák a nyálukat beteg emberek.
Ha meg valaki nem az a fajta soha nem fog belekezdeni ilyenbe.
Ma már rengeteg fiatal influencer is van akiknek büdös a munka és ebből akarnak megélni, de ha kivinnéd címerezni ott esne össze.
Kettes: Sajnos a mai világban is van ilyen fajta család amit a kérdésemben írtam. Régen is volt, most is.
Utolsó mondatoddal nagyon egyetértek, jogos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!