OMG! Majd ha 18 leszel, más gondjaid lesznek. És tűzoltó is lehetsz, meg katona.
2020. jan. 27. 20:44
2/14 anonim válasza:
A férjem is annyi. tökéletesen férfias és nem cserélném le egyetlen 180 cenntisre sem :)
2020. jan. 27. 20:46
3/14 anonim válasza:
Ha egy 160 centis csajjal össze jössz , pont ideális pár lesztek.
2020. jan. 27. 20:46
4/14 anonim válasza:
Semmi baj nincs a magasságoddal.
2020. jan. 27. 20:53
5/14 anonim válasza:
Előbb fogadd el magad, ne kreálj ilyen mondvacsinált problémàkat és akkor csajszik is férfiként tudnak rád tekinteni. Nem a magasságától lesz valaki férfi, hanem a gondolkodásmódjától, viselkedésétől. Én sem vagyok sokkal magasabb, de vannak még alacsonyabb emberek is bőven tőlünk, ők is teljes életet képesek élni.
2020. jan. 27. 21:02
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem nem a barátnő szerzéssel van gondom,van barátnőm és köszönjük szépen jól megvagyunk! Egyszerűen csak látom a nagy világba,hogy az ilyen olyan sztárok/emberek mennyire férfiasak,mintha nekik találták volna ki az összes ruhát,rajtuk áll a legjobban...
Szerintem sokan mások is így látják ezt,mint én. 😶
2020. jan. 27. 21:06
7/14 anonim válasza:
Hordj magassarkút 😝
2020. jan. 27. 21:17
8/14 anonim válasza:
ha megnyugtat én se vagyok sokkal magasabb, de engem nem zavart sose
2020. jan. 27. 21:19
9/14 anonim válasza:
Az átlag magyar nő 164cm magas.
Szóval még így is a lányok többségénél magasabb vagy, sőt van egy olyan réteg akikhez képest még így is "magas" vagy.
Pl.: A barátnőm 150cm, én 178. Teljesen átlagos a magasságom, de hozzá képest óriásinak érzem magam.
A másik meg ... nem véletlenűl alacsonyak a testépítők. Kevesebb izom felszedésével tudod azt a látszatot tettetni hogy izmos vagy. Szóval a 170cmreddel is lehetsz igazán jó pasi és talán könnyebben is.
Az meg ne intimidáljon, hogy férfi társaidnál alacsonyabb vagy. Az semmit sem számít.
2020. jan. 27. 21:26
10/14 anonim válasza:
Szerintem nem a magasságod miatt nem tudod férfinak érezni magad. Ennél összetettebb kell legyen a problémád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!