Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak, ha 170cm...

Mit csináljak, ha 170cm magasan nem érzem magam férfinak?

Figyelt kérdés
Úgy utálom,hogy ilyen alacsony vagyok,az összes barátom sokkal magasabb nálam. Szerintem egyàltalán nem vagyok férfias ilyen magasságal :(
2020. jan. 27. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Sztárok? 😂 Prince 160 se volt, és megőrültek érte! Bruno Mars, Tom Cruise, és sokan mások.
2020. jan. 27. 21:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A "jó dolgában nem tudja mit csináljon" tipikus esete vagy.
2020. jan. 27. 22:06
 13/14 anonim ***** válasza:
Próbáld meg elfogadni magad, nem vagy kevésbé férfi a magasságod miatt.
2020. jan. 28. 09:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vannak a testén olyan pontok, amikre büszke, és amit nem talál imponálónak, ez az élet. Én nem vagyok magas, lehetetlenül vastag a combom és a fenekem, akármit csinálok. Ez van. Lehet ügyesen öltözködni, egy jól szabott öltönyt pl. pont arra találtak ki, hogy akármilyen testalkatot csak javítani tudjon látszatra. Nézd meg Henry Cavillt (Superman, Witcher), ha nem lenne kigyúrva a felsőteste, hamar észrevennéd az aránytalanságait. Megoldja. Olvasgass olyan divatot, ami nem a "szabvány" férfira van célozva, ha ez kell az önbizalmadnak. De a céltalan és nem problémamegoldásra irányuló stressz olyan, mint egy hintaszék. Egy darabig elvan vele az ember, de különösebb haszna nincs. :)
2020. febr. 10. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!