Te hány éves korodban nevezted magad nőnek/férfinak, és már nem gondoltál úgy magadra, mint lányra/fiúra?
Figyelt kérdés
Természetesen azokhoz szól a kérdés, akiknél ez a váltás már egyértelműen bekövetkezett.#felnőtté válás #természetes életfolyamat
2019. nov. 14. 18:11
2/6 anonim válasza:
Én még úgy köztes vagyok. :D 23L
3/6 anonim válasza:
21 vagyok, és még mindig kijavítom az embereket, hogy nem vagyok én nő, csak lány. Szerintem ilyen 30 éves korom körül fogom a nőt használni. :D
4/6 anonim válasza:
Én is többnyire lánynak hívom magam, nagyon ritkán nőnek. Későn érő típus voltam mindig is, testileg-lelkileg.
22/L
5/6 A kérdező kommentje:
Jól van, lánykák: "Természetesen azokhoz szól a kérdés, akiknél ez a váltás már egyértelműen bekövetkezett." - nem baj.
2019. nov. 14. 21:55
6/6 A kérdező kommentje:
Ez ennyire intim kérdés lett, hogy senki nem meri bevallani? Pedig ez nem bonyolult.
2019. nov. 15. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!