Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 40 éves koráig nem volt...

40 éves koráig nem volt autója egy férfinak, akkor utána már nem lesz?

Figyelt kérdés
Legalábbis gondolom minimális az esély, ha addig nem volt igénye rá.

2019. jún. 25. 05:09
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok ellenpéldát is, mert édesapám most lesz 40 nemsokára, és kellett az új munkájához a kocsi, szóval megcsinálta a jogsit (velem [a fia vagyok] egy időben, ugyanannál az oktatónál. Erre csak akkor jöttünk rá, mikor megkérdeztem az oktatója nevét. :D), és vettünk egy olcsóbb, könnyen fenntartható kocsit. Aztán végül kapott céges kocsit, de jó darabig sajáttal ment.
2019. jún. 25. 05:12
 2/21 anonim ***** válasza:
60%

Így már nem jön be a pasi?

:D

2019. jún. 25. 05:33
 3/21 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem lesz, hacsak meg nem változik a szemlélete vagy az életvitele. 45-50 éves kor körül komoly változások mennek végbe... Én tudom! 51/f
2019. jún. 25. 05:56
 4/21 anonim ***** válasza:

Kisebb az esély, de nem kizárható.

Nekem se volt rá igényem, mert a belvárosban gyorsabb volt tömegközlekedni, és pár km-es távolságokon belül teljesen fölösleges az autó, plusz nem kevés költség, szóval egyszerűen az én életemben totál fölösleges volt .

37 voltam mikor megörököltem egy autót, ami olyan keveset futott és olyan jó állapotban volt, hogy sokkal többet ért, mint amit a kora miatt adtak volna érte, úgyhogy megtartottam.

Azóta belefogtam 2 lakásfelújításba, amit szakemberek híján úgy 80%-ban én csináltam (nem kell magyaráznom, hogy napi szintű autó használatot igényel a rengeteg anyag vásárlás, utánajárás)

plusz 2 éven keresztül volt egy munkahelyem 30 km-re , szóval nélkülözhetetlen lett az autó.

Nem mondom, hogy ha visszazökkenne az életem a régi kerékvágásba, akkor ne tudnék róla lemondani, de őszintén szólva a városi közlekedési vállalat monopol helyzetéből fakadóan olyan vérlázítóan pofátlanul, sok esetben megalázóan áll az utasokhoz, hogy ez a legfőbb ok, (sok kisebb mellett) amiért ragaszkodnék az autóhoz.

2019. jún. 25. 06:05
 5/21 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
100%

Apukámnak is negyven felett lett autója. A kérdés, hogy kell-e, van-e rá pénz.

Nekem pl. nincs, mert a tömegközlekedéssel a legtöbb utat meg tudom oldani, annyit meg nem ér, amennyibe kerül a megvétele és fenntartása. Hiányozna is az a pénz eléggé a költségvetésből.

Ettől függetelneül a későbbiekben lehet hogy szükség lesz rá. Szóval csak azt akartam írni, hogy ez nem törvényszerű.

2019. jún. 25. 06:22
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Mikor jártam kresz órákra, akkor volt a csoportomban egy 45-50 körüli csávó, és lett jogsija és autója is, szóval egy ellenpéldát biztosan tudok.
2019. jún. 25. 06:28
 7/21 anonim ***** válasza:
63%
Egy nő csodakat tud csinalni egy pasival. Amúgy amikor autosuliba jártam igen sok 50+ -os emberkevel voltam együtt
2019. jún. 25. 07:15
 8/21 anonim ***** válasza:
Anyám 52 évesen szerzett jogsit
2019. jún. 25. 07:57
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mert 40 felettiek már nem vehetnek autót. Az már a halálzóna.
2019. jún. 25. 09:07
 10/21 anonim ***** válasza:

Nem a kor dönt.

Hanem a szükség illetve a pénztárca.

Faterom 40 évesen tette le a jogsit mert külföldi munkahelyet váltott.Azóta folyamatosan ingázik Mo és Svájc között.

2019. jún. 25. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!