A nők miért kötik ki, hogy egy férfinak legyen saját véleménye, ha utána meg azon problémáznak, hogy a férfi nem ért velük egyet?
A nők miért nem korrektek ebből a szempontból is? Csajok! Nem lenne egyszerűbb azt mondani, hogy A FÉRFI ÉRTSEN VELEM EGYET MINDENBEN?
Számos ismerkedés félbeszakadásának oka az egyet nem értés, a nézőpontok, a világnézetek különbözősége. Ha egy férfinak van saját véleménye bármiről, az nem feltétlen tetszhet a nőnek, és ez máris okot adhat arra, hogy megromoljon egy ismerkedés. Ellenben ha a férfi minimum 95%-ban egyetért a nővel, akkor az az ismerkedés komolyabbra fordulhat, és esetleg még kapcsolat is lehet belőle.
Tehát a nők részéről ez megint csak egy HATALMAS ÁTVERÉS, hogy egy férfinak legyen saját meggyőződése, állásfoglalása.
Kedves Hölgyek! Mikor valljátok már be legalább magatoknak (nekünk ugyan ne, nekünk hazudozzatok csak tovább), hogy nem saját véleménnyel rendelkező férfit akartok, hanem olyat, aki veletek fúj egy követ? :D
Én örülök, hogy a férjem nem egy papagáj, aki az én véleményemet ismételgeti. Vannak dolgok, amikben nem értünk egyet, de tiszteletben tartjuk egymás véleményét. Olyan is van, amin vitatkozunk, érvelünk, mert valahogy kompromisszumra kell jutni.
De ezek nem életbevágó véleménykülönbségek.
Akkor van baj, ha alapvető életfelfogás, értékrend, világkép, jövőkép nem egyezik egy kapcsolatban. Akkor viszont megint nincs értelme egyetértést színlelni, mert hosszútávon úgyis kiderül. De ilyenkor nem is illik össze a két ember, ezt be kell látni és nem a másik problémázásának betudni.
#2: "... de olyat akinek magától az a véleménye mint nekem..."
Na, erről beszélek. De legalább te beismered. :D
Érdekes, hogy a jó válaszokat, mint pl. 5-ös és 8-as lepontozzák, a 2-est pedig félreértelmezik a besértődött kisfiúk.
Pedig teljesen igazuk van, ha két ember alapvető nézetei nem egyeznek, nincsenek összhangban, nem fog működni a kapcsolat, legyen az párkapcsolat vagy barátság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!