Miért vállalnak a nők gyereket, ha utána a férfinak kell őket eltartania egyedül?
Elég sok olyan családot látok mifelénk, ahol van gyerek, a férj dolgozik, a feleség meg vagy nem, vagy alkalmi munkákat vállal. Nálunk és a környező településeken kevés a munkalehetőség, pláne nőknek nehéz találni valamit, ha meg már gyerek is van, még nehezebb.
Olyanokat viszont nem ismerek, ahol a gyerekvállalás kizárólag a nő önző döntése lett volna. Ez egy közös döntés szokott lenni, amit a férfi legalább annyira akar, legalábbis normális esetben.
Na hát én úgy lezavarnám az ilyen nőt, h a lába nem érné a földet.
Előtte még össze is rugdosnám.
Csak az elmúlt napok kérdéseiből pár példa. Azt gondolom elég buta az a férfi aki ezt hagyja.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__valas__36..
Egyrészt teljesen megértem azt amit írsz és engem is dühít. Amikor szinte semmit sem dolgozott még valaki és gyereket szül. Apucitól átköltözött egy másik palihoz aki tartja. Szülnek 1-1,5 éven belül, aztán sírnak amikor kirakják őket, mert jaj a babát nem tudom hova tenni, mi lesz velünk. 2 év múlva meg már a következőnek szül.... Ismerek nem egy ilyet. Nem tudom mennyire befolyásolja ezt az hogy inkább vidéki ismerősök. Eszükbe sincs tovább gondolni az életet, a szülők közeli gyárba járnak be, nekik sincsenek terveik.
Másrészt, az hogy valaki teljesen önállóan tudjon bevállalni gyereket az nagy luxus ma Magyarországon. Ahhoz hogy az ember házhoz jusson bizony kell a két kereset. Nehéz a megfelelő embert megtalálni ahhoz, hogy családot alapítson az ember. De a legtöbben nem is fordítanak erre nagy figyelmet. Vannak egyedi esetek, de szerintem legtöbbször tudhatja az ember mit várhat a másiktól akár válás után is. Nem kell szülni fél éves ismeretség után, vagy azért hogy megtartson valaki egy pasit, sőt a nyomorra sem kell szülni.
Mi az hogy a nők??? Talán megszállja őket a szentlélek, vagy mi?
Ha a pasi nem akar gyereket, akkor védekezik. Akkor is, ha a nő nyaggatja meg zsarolja. Aki nem, az viselje a következményeket.
Amúgy a válasz: ezek a nők szeretnek otthon lenni, gyereket nevelni, jó esetben takarítani, főzni. Ők ezt élvezik, nem akarnak dolgozni. Ha találnak hozzá egy balekot, azonnal kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!