Miért vállalnak a nők gyereket, ha utána a férfinak kell őket eltartania egyedül?
"Ugye azt ismered, amikor "véletlenül" nem veszik be a tablettát?"
Na, tudod ki szedje...
Amúgy 1 hónapja járt le a Gyesem, keresem a munkát nonstop, de nem találok...
Előtte nem dolgoztam, suliba jártam OKJ-ra. De nekem 6 éves kapcsolatba született a lányom...
És nem jókedvemben vagyok otthon, én örülnék a legjobban, ha lenne munkám...
Engem marhára nem érdekel, hogy buta, tanulatlan, pénztelen nők mit miért csinálnak, és hogy bässzák el az életüket.
Maximum sajnálom őket, hogy egész életüket elbässzák, anyagi fogságban vannak, és abból áll az életük, hogy függenek mástól meg a lakásukban rabszolgák, gyerekkel bajlódnak meg főznek-takarítanak. Mire rájönnek, hogy milyen sivár életük volt és mennyire elrontották, már öregek és csúnyák lesznek.
Én inkább örülök annak, hogy fiatal nő létemre nem függök senkitől, nem vagyok senki házirabszolgája, oda megyek, ahova akarok, azt csinálok amit akarok, azokkal, akikkel akarok, álmodhatok és megvalósíthatom ezeket az álmokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!