Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért érzem úgy, hogy a szép...

Miért érzem úgy, hogy a szép nők összességében tényleg egyszerűbbek az átlagnál?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy olyan nőknél, akikre érezhetően, láthatóan rengeteg férfi gerjed és sorra kapják az ajánlatokat, nagyon sok esetben egyszerű, szinte primitív személyiség társul. Ők érdekes, szórakoztató férfit akarnak maguk mellé (persze a gyakorlatban senki nem elég jó nekik), de ők ehhez egy dögletesen unalmas és ösztönszerű világképet szolgáltatnak: az egész nő értéke igazából egyedül a külseje, azon kívül csak elvár és követel. Közel sem csak a cicababákra gondolok, elsősorban olyanokra, akikről lerí, hogy pl. a szakmabeli sikereit is kizárólag ananak köszönheti, hogy imádnak a férfiak legyeskedni körülötte. Ezt szokták "lehetőségnek" hívni, ami mögé emberfeletti sok munkát hazudnak.

2020. dec. 7. 08:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Mert ez megnyugtat. Ha szép, akkor biztos buta, unalmas, rossz személyisége van.

Ugyanaz, mint amikor a gazdagokat rossz embernek akarjár beallítani, vsak mert gazdagok.

2020. dec. 7. 08:48
 2/13 anonim ***** válasza:
74%
MErt sokkal egyszerűbb a nőkre kenni a hibát, mint elfogadni, hogy egy taszító, csóró, unalmas Incel vagy.
2020. dec. 7. 08:50
 3/13 A kérdező kommentje:
Tehát Hitlert is csak azért utálhatom, mert én nem csináltam holokausztot?
2020. dec. 7. 08:57
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Igen, Hitler és a szép nők teljesen jó analógia.
2020. dec. 7. 09:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy szóval nem mondtam, hogy utálnám ezeket az egyszerűbb őket, csak szimplán látom azt az agresszív butaságot, amit most ti is kiválóan megjelenítetek. Szerintem éppen ti lehettek ebben érintettek. (mondjuk a külsőtöket megnézném...)
2020. dec. 7. 09:14
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
A szakállam biztos tetszene. :D
2020. dec. 7. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
90%

"látom azt az agresszív butaságot, amit most ti is kiválóan megjelenítetek"

Akkor most itt Gyakorikérdéseken mindenki k..va jó nő :D

2020. dec. 7. 09:21
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

Nem mondom, hogy minden esetben így van, de azért sztereotípiák nem véletlenül alakulnak ki, mint pl. hogy

-szép, szőke nő - buta

-gazdga alfahím - bunkó

Nyilván az ember tapasztal, és nem magától találja ki ezeket.

2020. dec. 7. 09:22
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

Miért gondolod, hogy csak az érintettek nem értenek egyet veled?

Agresszív butaság és személyeskedés csak a te írásodban van.

2020. dec. 7. 09:23
 10/13 anonim ***** válasza:
91%

Volt már kérdésed amiben meg a szép és másokkal, de nem veled szexelő nőket büdösnek nevezted 😂

Ez a savanyú szőlő. Azért savanyú mert nem kaphatod meg. Inkább ledegradálod "á nem is kéne, buta, primitív!"

2020. dec. 7. 12:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!