Azt vettem észre magamon, hogy az utóbbi időben mintha lenézném az elhízottakat vagy azokat, akik "egyszerűbbek" nálam. Ez annak a jele, hogy rossz ember vagyok?
Mélyről küzdöttem fel magam (vidék, csóró, proli család, sok alkoholistával és/vagy munkakerülővel), kellett egy nagy adag szerencse is, de azt hiszem ledolgoztam a hátrányt, amit az élet adott.
Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy a kérdésben említett érzések, gondolatok villannak be. Nem szeretnék rossz, elítélő ember lenni. Nem tudom, hogy miért van ez. Lehet, hogy ez valamilyen rejtett frusztrációm kivetülése?
A kérdésem nem a túlsúlyról vagy a szellemi egyszerűségről szól, hanem erről a jelenségről. Köszönöm, ha ezt tiszteletben tartod!
Nem vagy rossz ember, hanem ez így működik.
Ha te tudsz tenni magadért de a többiek nem, mert inkább lustálkodnak meg elpazarolják az életüket az szomorú. Aki harcol az megkapja érte a jutalmat.
Aki nem, az meg elvan magának otthon a fotelban és csak éli az életét aminek hamar vége lesz így.
A sikeres emberekben is megtalálható ez a gondolkodás. A gondolat, hogy te viheted valamire és viszed is, te megtudsz változni önerőből, sikeres tudsz lenni az nagy kincs.
Lehet nem túl összeszedetten fogalmaztam, de a lényeg, hogy jó ember vagy nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!