Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korona idején tapasztaltatok...

Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.

A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.

2022. okt. 25. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
70%

#60 Mintha nem erről pofáztam volna oldalakon keresztül..

Amúgy nézd csak, ez egy 7 órás konferencia részlete, a volt maláj miniszterelnök beszéde. A fordítás kicsit rossz néhol, mert olyan, mintha ő is ezt akarná. Tudod értelmezni azt, ami elhangzik?

[link]

2022. okt. 28. 13:00
 62/65 anonim ***** válasza:
0%

Kóbor János is legyintett rá…

És még sokan mások is. Aztán a túlvilágon bánják.

2022. nov. 2. 01:50
 63/65 anonim ***** válasza:
75%

sokan pedig szintén legyintettek rá, és továbbra is élnek, lásd én, bár ez lehet annak is köszönhető, hogy én nem vagyok közel 80 éves, akikre bármilyen betegség nagyobb veszéllyel van

2022. nov. 2. 12:06
 64/65 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, én is legyintettem rá, aztán bele is haltam... Ja, nem.

2022. nov. 2. 12:09
 65/65 anonim ***** válasza:
Ez kb ugyan olyan, mint az a tény,hogy a legbüdösebb szàjú emberek szeretnek leginkább a képedbe mászni és úgy mondani a magukét. hiába próbálsz hányingerrel küszködve hátrálni, megy utánad és mondja tovàbb.
2022. nov. 30. 17:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!