Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korona idején tapasztaltatok...

Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.

A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.

2022. okt. 25. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
68%
#28 Gates kezében van lényegében az egész gyógyszeripar, beleértve a covid vakcinákat, illetve a WHO is. Apja révén a Planned Parenthood születésszabályozási (eugenikai csoport) vezetője volt, aki az abortuszt és a népességcsökkentést támogatta.Befektetései vannak a Big Chemical, Big Pharma és Biotech területén, a GMO vetőmagok és a szintetikus húsok területén, illetve nagyrészt ő alapította a GAVI-t is. Az egész élettörténetét le lehet követni, mint ahogy minden elit embernek, vagy YGL diáknak. De a magyar ember még azt sem tudja, hogy Orbán is YGL tanonc. A világ amúgy egy maroknyi ember kezében van, tehát amit most csinálsz, az a saját tudatlanságod villogtatása. Köszi ezt is.
2022. okt. 27. 11:26
 32/65 anonim ***** válasza:
26%

Már majdnem elfelejtettem, milyen jókat lehet röhögni az ilyen háttérhatalom-pánikolókon, köszi, feldobtad a napom. :)

2022. okt. 27. 11:29
 33/65 anonim ***** válasza:
68%
#32 Igazából én köszönöm, hogy ismét megmutatkozott, hogy az oltás génmódosítás és veletek már nem lehet mit kezdeni, mert konkrét dolgokról sem lehet beszélgetni, hozzá sem tudtok szólni, csak a folytonos személyeskedés megy részetekről. Létező emberekre, kongresszusokra, konferenciákra, eu parlamentre, beszédekre is rámondjátok, hogy konteó. Érted? Ennyire hat az oltás.
2022. okt. 27. 11:38
 34/65 anonim ***** válasza:
0%

Akkor se "génmódosítós" az összes oltás, ha a fejed tetejére állsz. ;)

Ehhez még az alapvető biológiai ismeretek SE szükségesek.

Vicces a "személyeskedés" azután, hogy agymosott birkának neveztek mindenkit, aki nem fél a szuritól. 🤡

2022. okt. 27. 11:44
 35/65 anonim ***** válasza:
26%
És a 2 hülye még mindig...
2022. okt. 27. 11:46
 36/65 anonim ***** válasza:
65%
#33 kapaszkodj meg, ha kényszerítenek, akkor se oltatom be magam, de ez a "bilgéc" és társai is távol áll tőlem, nem az ilyen "zagyvaságok" miatt nem oltatok :D
2022. okt. 27. 11:47
 37/65 anonim ***** válasza:
77%

#34 Ó, dehogyisnem. Max nem fogod fel, mert hat és egyre jobban butít. A "háttérhatalomról" meg annyit, hogy az elit létezik, a tervük létezik. Nézd, ez pl lement a médiában, 600 egyéb hivatalos linkkel alá tudom támasztani. Lefogadom, erre is rámondod, hogy kontejó, meg hülyeség. 🙂

[link]

2022. okt. 27. 11:49
 38/65 anonim ***** válasza:
0%

Hivatalos link? Érvelni se tudsz, ember. De akkor hajrá, bizonyítsd hogy a kínai és az orosz vakcina is mrns technológia.

Mtv mint hiteles forrás, édesistenem 😂😂😂 azt se szabad elhinni amit kérdeznek...

2022. okt. 27. 12:30
 39/65 anonim ***** válasza:
77%
#38 Ember... Ennyire nem megy az értelmezés? A beszélgetős műsorban elhangzó dolgokat tudom alátámasztani EU parlamenttel stb.
2022. okt. 27. 12:39
 40/65 anonim ***** válasza:
0%

Nem unjátok még egymást?

Ezt már olvasni kínos...

2022. okt. 27. 12:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!