Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korona idején tapasztaltatok...

Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.

A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.

2022. okt. 25. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
57%

Milyen többmilliárd ember halála?? :D

2022. okt. 28. 10:33
 52/65 anonim ***** válasza:
22%
#51 Számodra ez vicces? Minek erőlködök én itt, ha semmibe veszed akár a saját családod halálát is..
2022. okt. 28. 10:40
 53/65 anonim ***** válasza:
57%

Egyrészt: újra kérdezem, milyen többmilliárd ember halála?

Másrészt: pár válasszal korábban még pont hogy én voltam a világ legnagyobb agymosott rettegője, amiért nem vettem semmibe a családtagjaim egészségét... Honnan jött azóta ez a hirtelen aggódás másokért? :D

2022. okt. 28. 10:44
 54/65 anonim ***** válasza:
0%
#53 Pl aki nem oltatta be magát, az garantáltan meg fog halni 2030-ig bezárólag. De aki beoltatta magát, abból is kevesen fognak csak életben maradni. Rohadt komoly dolgok ezek, szóval komolyan is kéne venni, nem rihegni, röhögni rajta, mint valami fogyatékos. Eddigis aggódtam másokért, pont azért csinálom ezt az egészet, mivel tisztában vagyok vele, milyen mocskos világban élünk. Nem véletlen, hogy próbálok itt is értelmes beszélgetést folytatni, de nem megy, ha más szarik az egészbe és viccet csinál belőle. Ha téged nem érdekel a téma, nem érdekel más, vagy akár a családod élete, halála, akkor hagyj engem békén légyszíves.
2022. okt. 28. 10:58
 55/65 anonim ***** válasza:
74%

"Pl aki nem oltatta be magát, az garantáltan meg fog halni 2030-ig bezárólag"

Miért halna meg bárki "garantáltan"???

"aki beoltatta magát, abból is kevesen fognak csak életben maradni"

Miért?

"Ha téged nem érdekel a téma, nem érdekel más, vagy akár a családod élete, halála"

Jajaja nyilván azért írtam hogy engem érdekel, mert közben furfangos módon nem is.

Miről beszélsz???? :D

2022. okt. 28. 11:01
 56/65 anonim ***** válasza:
0%
#55 Azért baszki, mert új világrendet akarnak, amiről már beszélt Orbán is, a volt maláj miniszterelnök is stb stb. Még Orbán is elmondta, hogy előbb, vagy utóbb mindenki rá fog jönni, hogy vagy beoltatja magát, vagy meghal. Nem a seggemből húzom ki az információkat. Hajlandó vagy tájékozódni, kezdésnek megnézni a műsort, amit linkeltem, meg amiket még linkelnék, vagy feleslegesen húzzuk egymás idejét?
2022. okt. 28. 11:18
 57/65 anonim ***** válasza:
74%

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Orbán bevallotta a háttérhatalom titkos tervét szóval biztosan igaz ✨✨

Figyi, elmentem ezt a kérdést. Ha lesz még akkor gyakori, akkor dumáljunk újra 2030-ban, hogy kinek hogy sikerült a mindmeghalás. 😂

2022. okt. 28. 11:21
 58/65 anonim ***** válasza:
65%
A 2030-as buliba én is beszállok, én ugye oltva se vagyok, szóval 1000% hogy én mindmeghalok 😀
2022. okt. 28. 12:00
 59/65 anonim ***** válasza:
50%
Mivel Orbán Young Global Leaders (Fiatal Globális Vezetők) diák, Schwab tanítványa, így nyilván tudja, hogy mi lesz.
2022. okt. 28. 12:02
 60/65 anonim ***** válasza:
65%
#53 ezt segíts értelmezni, nem vagyok beoltva, tehát 2030ra meghalok, de akkor minek találták ki az oltást, ha az oltottak többsége is meg fog halni?😂😂😂
2022. okt. 28. 12:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!