Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?
Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.
A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.
Nekem az első oltás után 4-5 nappal lett pozitív (amikor még nem védett), a párom akkor még egy oltást se kapott.
nekem a kedvenceim azok az utcán mászkáló (többnyire idős) emberek, akik bár nem kötelező, maszkot hordanak, de az orruk kilóg :D
amikor kötelező volt, többnyire én is így hordtam, mert nem érdekelt, de akik valóban komolyan félnek, azok így kb feleslegesen hordják, dísznek :D
Én koronásokkal szívtam el egy közös cigit (aztán milyen boldogok voltunk tőle, LOL, kacsintás, tudjátok mire gondolok, MARISKA), meg végig frontvonalban emberek közt dolgoztam, és három éve nem sikerült elkapni ezt a szart.
Én is voltam az elején futár, rengetegen nyitottak úgy ajtót, hogy "ja, amúgy karantéban vagyunk" - mondom ja, amúgy pont leszarom.
Miért lett minden válaszom sz@rrá pirosozva? Kár volt írnom ide bármit, pláne többször....
A kérdésre akkor is "igen, tapasztaltam" a válaszom, ha a hátukon pörögnek az alusisakosok.
Kíváncsi lennék ha valaki megondokolná hogy pontosan mi baja volt a válaszaimmal.
#11 voltam
18
Azért mert egy elmebeteg agymosott rettegő vagy. A fajtádat a csendes óceán közepére kéne deportálni hogy még véletlen sem közelítsen hozzátok egy covidos sem. A normális emberek pedig vennének egy nagy levegőt a megkönnyebbüléstől.
Hol írtam rettegésről? Szerintem valakivel összekeversz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!