Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Korona idején tapasztaltatok...

Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?

Figyelt kérdés

Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.

A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.

2022. okt. 25. 16:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
13%

Nekem az első oltás után 4-5 nappal lett pozitív (amikor még nem védett), a párom akkor még egy oltást se kapott.

2022. okt. 25. 17:00
 12/65 anonim ***** válasza:
63%
Igen, sajnos tapasztaltam hasonló viselkedést. Volt, aki egyedül a kocsiban, meg otthon is maszkot hordott, kézfertőtlenítőt ittak, nem mertek kilépni a házból, mert annyira féltek a covidtól, meg van, aki még most is maszkot hord, meg elkerül 6 méterre mindenkit. Ami még nagyobb poén az egészben, hogy van, aki 3 évvel a covid kezdete után sem fogja fel, vagy nem tájékozódott arról, esetleg nem esett le neki, hogy mesterséges vírus volt, mesterséges pánikkeltéssel és a kezdetektől fogva, 99,98% túlélési eséllyel. De ez van, akit behülyített a média agymosása, annak hiába bizonyítassz bármit, hiába vezeted fel teljesen logikusan és alátámasztva, eltolja magától az egészet.
2022. okt. 25. 19:07
 13/65 anonim ***** válasza:
77%
A Fidesz agymosás jól működik a társadalomban, igen. De a vírus azért létezett, létezik. Ezt én sosem tagadtam. Csak nem úgy, ahogy elhitették szegény csóri magyarokkal. Nem vagyok oltva, egyszer voltam beteg a 3 év alatt, akkor is úgy, mint más sima influenzánál. Akkor csináltam egy tesztet, akkor még kicsit kételkedtem, de totál felesleges volt, mert felébredtem, érzékeltem a valóságot. Meg kb. 2x volt, hogy két-három napig kapart a torkom. De maszk állandóan, meg oltás, meg jajj, "tedd le a küszöbre és tűnj a büdös francba" sosem volt. Meg a közvetlen környezetem sem agymosott.
2022. okt. 25. 20:01
 14/65 anonim ***** válasza:
79%
Engem sem érdekel jobban a kovid, mint bármelyik másik hasonló betegség.
2022. okt. 25. 20:23
 15/65 anonim ***** válasza:
90%
Én pont lecartam az egészet. Még a cirkusz előtt pár héttel dögrováson voltam rendesen néhány napig,így utólag visszagondolva , lehet,hogy akkor végigment rajtam.
2022. okt. 25. 20:50
 16/65 anonim ***** válasza:
25%

nekem a kedvenceim azok az utcán mászkáló (többnyire idős) emberek, akik bár nem kötelező, maszkot hordanak, de az orruk kilóg :D

amikor kötelező volt, többnyire én is így hordtam, mert nem érdekelt, de akik valóban komolyan félnek, azok így kb feleslegesen hordják, dísznek :D

2022. okt. 25. 22:45
 17/65 anonim ***** válasza:
81%

Én koronásokkal szívtam el egy közös cigit (aztán milyen boldogok voltunk tőle, LOL, kacsintás, tudjátok mire gondolok, MARISKA), meg végig frontvonalban emberek közt dolgoztam, és három éve nem sikerült elkapni ezt a szart.

Én is voltam az elején futár, rengetegen nyitottak úgy ajtót, hogy "ja, amúgy karantéban vagyunk" - mondom ja, amúgy pont leszarom.

2022. okt. 26. 01:04
 18/65 anonim ***** válasza:
20%

Miért lett minden válaszom sz@rrá pirosozva? Kár volt írnom ide bármit, pláne többször....

A kérdésre akkor is "igen, tapasztaltam" a válaszom, ha a hátukon pörögnek az alusisakosok.

Kíváncsi lennék ha valaki megondokolná hogy pontosan mi baja volt a válaszaimmal.

#11 voltam

2022. okt. 26. 09:10
 19/65 anonim ***** válasza:
83%

18

Azért mert egy elmebeteg agymosott rettegő vagy. A fajtádat a csendes óceán közepére kéne deportálni hogy még véletlen sem közelítsen hozzátok egy covidos sem. A normális emberek pedig vennének egy nagy levegőt a megkönnyebbüléstől.

2022. okt. 26. 14:57
 20/65 anonim ***** válasza:
0%

Hol írtam rettegésről? Szerintem valakivel összekeversz.

2022. okt. 26. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!