Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.
A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.
Nem unom, mint írtam marha szórakoztatóak az ilyen rettegő konteósok. :D
2022. okt. 27. 12:47
42/65 anonim válasza:
#40 Ugye milyen kínos, mikor más annyira tájékozott, hogy előre meg tudja mondani, mi lesz a következő években, míg te meg se tudsz mukkanni a témával kapcsolatban? Ideje lenne tájékozódni, nem gondolod? Szívesen segítek benne. Kezd a linkelt műsorral.
2022. okt. 27. 19:26
43/65 anonim válasza:
Lottó számokat tetszik tudni, ha már ennyire okos tetszik lenni?
2022. okt. 28. 08:14
44/65 anonim válasza:
Ugyanmár, a lottó is a háttérhatalom figyelemelterelése és mindog billgécc nyeri meg. :D
2022. okt. 28. 08:48
45/65 anonim válasza:
Az megvan, hogy közvetve ti is felelősek vagytok azért, ami történni fog? Ha ennyire szartok többmilliárd ember életére és sorsára, az a saját szegénységi bizonyítványotok.
2022. okt. 28. 09:18
46/65 anonim válasza:
Igazad van, nem kellett volna megvennem a Windowst pár éve, se az xboxot. Én finanszíroztam a sátáni informatikus felemelkedését. 😭😭😭
2022. okt. 28. 09:35
47/65 anonim válasza:
#46 Tekintve, hogy 3-4 "covid" oltás már biztos van benned, nem vagyok meglepődve, hogy semmi értelem nem jön részedről és szarsz bele többmilliárd ember életébe, halálába. Én befejeztem. Minden jót kívánok.
2022. okt. 28. 09:50
48/65 anonim válasza:
A windows meg az xboxot is még a covid előtt vettem, nem attól függött hogy támogatom-e a kocka antikrisztust. Most az én hibámból fogunk mindmeghalni. 😭😭😭
2022. okt. 28. 09:52
49/65 anonim válasza:
Én nem vagyok oltva, és van Xboxom, ilyenkor mi van? 😀
2022. okt. 28. 10:20
50/65 anonim válasza:
Baszki tényleg viccet kell csinálni többmilliárd ember halálából? Ez most komoly, amit itt műveltek? Eszem megáll..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!