Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?
Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.
A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.
Persze, csomóan tagadják a komplett vírust.
De pl a párom anyukájára is úgy kellett rákiabálnom, mert jött be a házba hozzánk amikor covidosak voltunk. (Úgy volt hogy csak beadja a gyógyszerünket) Neki mindenféle alapbetegsége van, félt is a vírustól de akkor nekiállt hogy ő akkor is megnézi mi van velünk, segít stb. Én meg rákiabáltam hogy menjen el, úgy voltam vele hogy vállalom, inkább legyen mérges mint beteg/halott. (Végül nem haragudott meg amúgy)
Láz, köhögés, hidegrázás, gyengeség + én fura szagokat is éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!