Akik lefogytatok, hogyan tapasztaltátok, az emberek viselkedése mennyire változott meg, és hogyan, miben változott veletek szemben?
én elismeréssel találkoztam, mert a legtöbb ember ezt nagy teljesítménynek tartja.
akik velem együtt dagadtak voltak, azok meg irigyeltek, tisztelet a kivételnek.
a legnagyobb változás szerintem magamban volt, mert nagyon megnőtt az önbizalmam.
15kg-t fogytam egyébként egy év alatt. 26F
Èn is kb. 15 kilót kellene leadjak. Ès úgy èrzem, hogy ez a 15 kiló miatt, ami pluszba van, nincs elèg önbizalmam...
Gratulálok neked, szèp eredmènyt èrtèl el.
17L
20 kilót adtam le másfél év alatt. Legtöbbször elismeréssel találkozom. Persze a legtöbb úgy hangzik, hogy "de sokat fogytál, mi a titkod?" ezek már néha idegesítenek, de azért vannak olyanok akik gratulálnak. Nekem az önbizalmam nem nőtt meg :( de Észrevettem magamon, hogy jobban érzem magam olyan emberek társaságában, akik nem ismertek még dagadtan. Nem is szoktam elmondani senkinek, néha történt, hogy megláttak egy-két régi képen, akkor általában ment a csodálkozás.
Természetesen vannak akik irigyelnek, és akik annorexiásnak állítanak be.
Mindenesetre életem legnagyobb eredménye, hogy lefogytam. 16/F
Gratulálok neked !! :)
Az irigykedőkre meg ne figyelj! Szèp eredmènyt èrtèl el.
Egy-két irigyem volt,a legtöbben elismerték a teljesítményt.
Megnőtt a nők érdeklődése irányomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!