Korona idején tapasztaltatok ilyen viselkedést?
Amikor betegek voltunk a férjemmel hoztak csomagot: Megvárta hogy átvegyem de jött oda beszélgetni, persze én maszkban voltam, hátraléptem, de akkor is jött dumcsizni, hiába mondtam h elkapod ember.
A másik mikor legközelebb elkaptuk akkor az egyik ügyfelem ugyanúgy jött oda hozzánk, hogy áhh ő aztán nem tart ettől és márpedig vegyem is le a maszkot, ő aztán nem kap el semmit.
Egy átlagos ember - átlagos/jó immunrendszerrel - miért foglalkozzon a coviddal?
Egy megfázás sokkal rosszabb tud lenni.
#18 Nem tudom, egy anonim fórum pontozásából miért kell ekkora ügyet csinálni, de oké, kérésedre "megondoklom", hogy részemről miért lettél lepontozva.
1. Az 5-ös válaszodat borzalmas olvasni. Sosem voltál még beteg? Esetleg betegen, megfázva, náthásan, mindig úgy viselkedtél, mintha az emberiség kihalását okozó kórt kaptad volna el? A kérdés költői, nem kell válaszolni. Oké, hogy meglettetek félemlítve a coviddal, nade elveszteni a maradék eszed és ráordibálni a párod anyjára, hogy menjen el, mert lázasak vagytok, meg köhögtök...
2. Nem fogok kertelni. A 11-es válaszod sem hasznos, hiszen az oltás soha nem is védett a mesterséges covid ellen. A 4.ipari forradalomra van, pontosabban génmódosítás. Ehhez elég lett volna akár Schwab, Gates (övé az összes covid oltás), vagy Harari szavait meghallgatni, vagy egy általam is sűrűn linkelt kongresszust megnézni, ahelyett, hogy Nyunyóka néninek és a többi béna színésznek hittél, hogy mindmeghalunk 60 oltás nélkül, a 99,98% túlélési esélyű covidban.
3. Előre szólok, itt sem kertelek, nyers leszek. A 23.válaszodra csak annyit reagálok, hogy én többmilliárd ember életéért küzdök, köztük a családomért is, mert tudom, hogy mi fog történni. Csak egy példa, még a volt maláj miniszterelnök is elmondta, hogy többmilliárd ember meg fog halni, mert egyesek úgy akarják. Konkrétan a te és a családod életéért is küzdök, mert vagy meghaltok ti is 2030-ig bezárólag, vagy agyhalott, génmódosított zombik lesztek. És ez nem vicc! Rohadt komoly dolgok ezek és bírom, mikor lealusisakoznak olyan dolgokért, amit mostanra igazán illene már tudni mindenkinek. Ha nem veszed a fáradtságot, hogy tájékozódj végre, akkor ne másokat állíts be hülyének, akik nem féltek megismerni, milyen világban élnek. 2,5+ éve írok kisregényeket, meg linkelgetek mindent ezen az oldalon, hogy vegyétek már észre, mi történik és küzdjük ellene, amíg nem késő. Aki még nem tud ezekről a dolgokról, annak szívesen elmagyarázom mindig. De aki találkozott már a témával, a válaszaimmal, akár a covid valódi történetével (nem a vuhani képzeletbeli denevérből jött, hanem a nagyon is létező vuhani virológiai laborból, méghozzá szándékosan) és továbbra is engem állít be hülyének, az ássa el magát. Egyszerűen röhej, hogy vannak még olyan emberek, akik még mindig a szaros covidtól fosnak. Konkrétan évekre levetítve mindent lehet tudni előre. Pl lesz ám még egy mesterséges pandémia. Fossál előre tőle, én továbbra sem fogok félni, mert nem ma jöttem le a falvédőről, hogy senkinek nem számít a szaros életünk, sőt, élvezik, ha szenvedünk, élvezni fogják, hogy többmilliárd ember meghal. Érted? Hülyére vettek téged a coviddal, átvágták az egész emberiséget és még rohadtul nincs vége ennek az egésznek.
A lepontozásodat illetően pedig "ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye". Nem kellett volna a média agymosásának bedőlnöd, most meg nem kéne híresztelned, hogy ennyire könnyű volt téged átverniük. Szóval szállj le a magas lóról és használd arra a fejed, amire való. Ha nem megy, azzal csak azt bizonyítod, hogy az oltás valóban működik és lassan egy ép agysejted sem marad. Bocs, a nyers válaszért, alapvetően én abszolút nem vagyok híve a bunkóbb válaszadásnak, de asszem évente 1x megengedhetem magamnak, hogy durvábban tálaljam a dolgokat. Egyszerűen a gyomrom felfordul már attól, hogy szentnek állítod be magad, a tájékozott embert meg hülyének. Ez az egész szarság, többmilliárd ember halála és a további génmódosító szurikák beadása megakadályozhatóak lennének. De persze tudjuk, mindenki hülye, csak te vagy helikopter. A világ vezetői meg doromboló kiscicák. Nem kell reagálnod a válaszomra, ha jól sejtem, úgyis csak alpári személyeskedés lenne. Ha viszont tájékozódni szeretnél arról, hogy milyen mocskos világban élsz, tudod hol találsz. További szép estét.
1. Nem, nem igazán szoktam beteg lenni. Amúgy ha figyelmesen elolvasod akkor láthatod, hogy nem saját magamért aggódtam. :)
2. Nyunyóka nénit sose néztem, viszont nyaralni akartunk menni és nem hugyoztunk magunk alá rettegve egy kis szuri miatt.
3. Nem akarok konteókon vitázni, legyen elég annyi hogy azt se akarnám, hogy a szeretteim egy mesterséges vírusba haljanak bele, szóval nem értem ez miért releváns jelenleg.
Amúgy eleve nem írtam sehol, hogy milyem típusú vakcinát kaptam, nem tudom honnan szeded a génterápiát. Csak mondom, hogy a kínai vakcinának pl semmi köze a pfizer-féle """"génmanipulált""" technológiához, sima elölt vírusos oltás mint ezer másik.
Szerintem nagyon összekeversz valakivel...
Jaja a kínai meg az orosz kormány is Gates tulajdona. :D Gondolom ezek is a new yorki tőzsdén bejegyzett cégek.
Vicces, hogy én "rettegek" egyesek szerint, pedig másfél éve elfelejtettem a covid-témát, nem én nyüszítek a félelemtől reszketve hogy elvisz egy szoftverfejlesztő bácsi. 😂😂😂
#27 #28
Amikor 2 hülye megtalálja egymást...
Mondja az aki reszket egy programozótól és a szuriktól, és beszól másoknak akik nem akarják hogy baja legyen a családtagjaiknak. 😅
Amúgy kapaszkodj meg: sok éve minden influenzaszezonban aggódok a tüdőbeteg nagymamámért is. BILLGÉCC AGYMOSÁS!!!
🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!