Egy introvertált embernek nincs szüksége se párra se barátokra se munkatársakra se családra mert legbelül őszintén legszivesebben mindig minden szituációban egyedül lennének?
Persze, hogy f@szság. Ezek a hülye szemléltető filmek amúgy sem az igazi élethelyzeteket mutatják be. 30-as, te meg túl okosnak hiszed magad.
Egyébként én hülyeségnek tartom ezt az introvertált, extrovertált kategóriákat, egy extrovertált is utálhatja az embereket, érezheti úgy, hogy alig várja, hogy megszabaduljon az emberek társaságától, mert egyszerűen leszívják az emberek. Én nem tudom, hogy melyik nagy okos találta ki ezeket a hülye kategóriákat, mert embereket nem lehet két csoportra szétosztani. Én pl extrovertált vagyok, a húgom is az, mégis mind a ketten utáljuk az emberek többségét, mert hülyék, birkák. Gyerekként másmilyenek voltunk mind a ketten, de felnőtt korban már más az embernek a véleménye. Ennyi.
"ez a videó egy fasság eleve akit így leszínak az emberek az nem jár buliba a videóban a csávó meg a budi után nem visszament volna újra szivatni magát hanem hazamegy vagy ki az utcára"
Azt hiszed minden feket és fehér? Nem. Néha rászánjuk magunkat, hogy elmenjünk 1-1 buliba, hátha valami csoda folytán mégis jólérezzük magunkat, de amikor ott vagyunk, az esetek 90%-ában nem jön be.
Amúgy miért szólod le? Mi introk érezzük, te nem. Te alighanem extro vagy, aligha tudod beleképzelni magad az életünkbe ezek szerint.
Azért döbbenetes, hogy kétféle beállítottság létezik, az emberiség ötven százaléka introvertált, a másik ötven extrovertált, és mégis az összes introvertált elhiszi, hogy felsőbbrendű az extrovertáltaknál. Engem személy szerint nem érdekel, csak szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy nem valami szekta vagyunk, hanem ugyanolyan emberek, mint bárki más.
Ha úgy ítélnénk meg valakit, hogy először azt nézzük, introvertált, vagy extrovertált-e, akkor jókora barmok vagyunk. Főleg, mivel sokféle átmenet van, egy intovertáltnak is vannak extrovertált vonásai és viszont. Sokakról meg sem lehet állapítani elsőre, csak amikor már jobban megismered, hogy milyen is valójában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!