Egy introvertált embernek nincs szüksége se párra se barátokra se munkatársakra se családra mert legbelül őszintén legszivesebben mindig minden szituációban egyedül lennének?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 21:56
11/36 anonim válasza:
Nekem már a bevásárlás is sok mostanában, lehetőleg olyan időben megyek amikor kevesen vannak az üzletben de még így is megvisel az emberek neveletlensége, tapintatlansága.
12/36 anonim válasza:
Én nem vagyok introvertált te se legyél azt tanácsolom engem szeret egész osztály vannak barátnőim osztályból itt laknak sokan közelemben majd sokat lógunk nyáron együtt de sokat leszek magántanárnál is mert egy tárgyból bár nem buktam meg de szüleim szeretnék ha javítanék mert jövőre érettségizek.
13/36 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Gondolkodok kapcsolatban, de az élet sem akarja ezt:). (F40)
14/36 anonim válasza:
Párkapcsolatot és barátokat szeretnék, munkatársakat nem. Mondjuk én szociális fóbiás is vagyok, nem csak introvert.
15/36 anonim válasza:
Egy introvertált ember attól még ugyanúgy igényelheti a társaságot, lehetnek barátai, romantikus kapcsolata. Szerintem az introvertáltság leginkább a viselkedésben nyilvánul meg, például szorong, ha sok ember között van és a figyelem középpontjába kerül.
16/36 anonim válasza:
Nem feltétlenül. A szorongással és szociális fóbiával társítva így van, de az introvertáltat szimplán csak lefárasztja egy társaság vagy egy hosszabb beszélgenés, mintha maratont futott volna. Ez tényleg csak ennyi, az introvertáltság nem egyenlő a szorongásos zavarokkal.
17/36 anonim válasza:
Miért, lehet valaki extrovertált szociális fóbiával?
18/36 anonim válasza:
Nagyot tévedsz. Egy valódi introvertált személynek nincs szüksége barátokra, (koloncokra.)
20/36 anonim válasza:
Engem introvertáltként nem zavar ha emberek között vagyok, pl. valaki írta, hogy boltba se szívesen megy. Ha csak ott van körülöttem egy "tömeg", az nem zavaró, csak akkor lenne, ha állandó interakciót kéne velük folytatom. Pl. mindenkivel szóba elegyedni, poénkodni, mindenre reagálni. Na ez iszonyú fárasztó agyilag nekem.
Egy tömegrendezvényre is simán elmegyek, csak mindenki hagyjon békén 😀 Kivéve persze akiket már jól ismerek és ők is engem, így nincs felém ilyen elvárásuk, hogy extravertálkodjak 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!