Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy legyek nyitottabb?

Hogy legyek nyitottabb?

Figyelt kérdés

Nagyon csendes és zárkózott vagyok.

Új helyeken elején szinte alig merek beszélni vagy visszaválaszolni.

Bárki ha társalgásba kezd velem én csak helyesel meg rövid szavakkal reagálok.

Mintha érdektelen személy lennék úgy érzem magamat.

Nincs miről beszélnem, amikor van lehetőségem mondani eseményeket egyszerűen mintha nem lenne kedvem beszélni.

Pedig szeretnék ismerkedni, olyan ember lenni akivel jó együtt lenni.

Lusta, lezser, megbízhatatlannak tartom magam mert mostanában megváltozott valamiért az énem...régen se voltam igazán jó de jobb voltam mint most. Depressziós is vagyok, nehezen tudok feldolgozni egy munkaelvesztést.

Általában csak azokat szoktam elmondani amiket megakarok valósítani semmi érdekeset..pl.új táskát akarok venni, új mobilt, éttermekbe is szeretnék menni. De mindig csak majd, sosem valósítom meg. Van pénzem de kevés mivel egy kis ideje munka nélkül vagyok és próbálom ezt helyrehozni de nehezen megy.

Emiatt is bezárkóztam elég sokáig, nincsenek kapcsolataim, 1 barátnőm van aki legalább mindig visszaír, a másikat nem nevezném már barátnak.

De alapból nehezen tudok kezdeni beszélgetéseket, viszont ezek előtt jobban ment. Gyakorlaton is én kezdeményeztem a beszélgetést hogy ne üljünk csendben és unalmas legyen a nap és azóta legjobb barátnők vagyunk, több közös dolog is volt vele, nem lekezelően beszél. Másik barátnőmmel mintha nem egyeznék, már ismerkedéskor volt egy kis nézeteltérés, mostanában lekezelően beszél vele, reagál üzeneteimre. Van, hogy napokig nem válaszol semmit csak megnézte, pedig fontos is volt, állandóan viccet űz a munkanélküliségemből pedig nem tudja mit érzek igaziból csak a látszatot látja. Jobb lenne ha ő vele lezárnám a kapcsolatot? De hogy, hogy ne sértődjön meg?

Szeretnék dolgozni de valamiért nem megy.

24N vagyok.

2022. jún. 13. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:

Gondolom az előző kérdező vagy,akinek a kérdéséhez már írtam.

Írj csak nyugodtan.

2022. jún. 13. 01:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Össze kell szedned magad!
2022. jún. 13. 05:20
 3/7 A kérdező kommentje:
2.Kösz...könnyű mondani!
2022. jún. 13. 11:15
 4/7 anonim válasza:
Először kezdj el a környezetedben élőkkel társalogni (rokonok, ismerősök) utána ha már velük egyszerű a társalgás és önbizalmat szereztél próbálj olyan helyzeteket kreálni ahol idegenekkel beszélgethetsz. Ez nem lesz egyszerű a legtöbb ember köcsög, de ne add fel!Keress alkalmat arra hogy mások előtt megnyílj még akkor is ha izgulsz mint a fene. Mutass határozottságot mások előtt és akkor az is leszel, sok szerencsét!
2022. jún. 13. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezeket soha nem ertettem
2022. jún. 13. 16:17
 6/7 A kérdező kommentje:
5.Én se értelek téged...
2022. jún. 13. 16:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Én beszélek arról ami eszembejut nem egy nagy tudomány.
2022. jún. 13. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!