Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy introvertált embernek...

Egy introvertált embernek nincs szüksége se párra se barátokra se munkatársakra se családra mert legbelül őszintén legszivesebben mindig minden szituációban egyedül lennének?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 21:56
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
86%

Azért álljunk meg egy szóra, az introvertált és extrovertált két szélsőség, a legtöbb ember, ezek kombinációja. Vannak tiszta típusok, de nem az a jellemző. Egy introvertáltabb ember, pedig nem utálja az embereket, ahogy te írod, hanem nem tud olyan zsizsgő társasági lenni, nem tud olyan gyorsan kapcsolatokat építeni, mint aki extrovertáltabb. Most képzelj el egy bulit: extrovertált mindenkivel beszél két szót, odamegy a dj-hez, ordítja, hogy milyen zenét játsszon, utána megy tovább beszélgetni-ismerkedni kábé bárkihez odamegy.

Az introvertált megérkezik a buliba, körbenéz van-e ismerős/ök, odamegy, azzal/azokkal jól érzi magát, de idegenekkel tartózkodó, ha sokan vannak körülötte inkább megfigyelő alkat. Aki normálisan közelít hozzá, azzal elbeszélget, de direktbe nem keresi az idegeneket. De ő is jól érzi magát a buliban, csak máshogy!

2022. jún. 22. 09:18
 22/36 anonim ***** válasza:
8%

Introvertált emberek nem járnak bulizni és igenis utálják az embereket, és ezt ki is mutatják a legtöbbször. 🖕🏽

2022. jún. 22. 13:33
 23/36 anonim ***** válasza:
8%
Az introvertált ha lehet hozzá se szól máshoz te szerencsecsomag xdd
2022. jún. 22. 14:39
 24/36 anonim ***** válasza:
97%

Az introvertáltságnak is vannak fokozatai. Van, aki csak kicsit félénk, és van, aki egyenesen utálja az embereket is. Én azt vettem észre, hogy a körülöttem lévő introvertáltak így viselkednek:

Ha egy nagyobb csoport beszélget, ők inkább csak megfigyelők, csendben hallgatják a beszélgetést a háttérben. Több közeli barátom van, akik introvertáltak, ha sokáig vagyunk együtt más emberekkel, és közben aktívan szocializálódunk, utána mindig mondják, hogy elfáradtak, és látszik rajtuk, hogy megkönnyebbülnek, amikor újra egyedül lehetünk. Egyik barátnőm sokszor még csak oda sem jön hozzánk beszélgetni amikor csoportosulunk, inkább ott marad egymagában és zenét hallgat stb.

Magamról valahogy azt érzem, hogy egyszerre vagyok introvertált és extrovertált is. Nyilván a kettő együtt nem lehetséges, de egyértelműen nem tudnám magam a szélsőségekbe sorolni, de legalább kicsit jobban meg tudom érteni mindkét személyiségtípust ezáltal.

2022. jún. 22. 17:43
 25/36 anonim ***** válasza:
85%
Nem. Az introknak is kell a társaság, de egyszerre max 1-2 ember, akikkel ugyanazok a témák után érdeklődnek. Nem szeretjük a nagy, hangos brancsokat, a művigyorgást, hangoskodást, feltűnősködést. Ezek minket fárasztanak. Még hallgatni is, mert érdeklődést és jókedvet kell színlelnünk.
2022. jún. 22. 20:41
 26/36 anonim ***** válasza:
78%

Tessék, itt egy szemléltető videó arról, milyen egy intro egy buliban, zajos társaságban:

[link]

2022. jún. 22. 20:50
 27/36 anonim ***** válasza:
84%

26, nagyon jó ez a videó!

Intróként viszont nekem sose töltene vissza 100% az életem, amíg a házban vagyok. Még elbújva is csak max 90% :)

De jó kis film, igaz!

2022. jún. 22. 21:20
 28/36 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2022. jún. 22. 21:53
 29/36 A kérdező kommentje:

ez a videó egy fasság eleve akit így leszínak az emberek az nem jár buliba a videóban a csávó meg a budi után nem visszament volna újra szivatni magát hanem hazamegy vagy ki az utcára

2022. jún. 22. 21:55
 30/36 anonim ***** válasza:
81%

Tudod, van olyan élethelyzet, hogy jófejsêgből elmész barátokkal.

Vagy megpróbálod jól érezni magad a kedvükért.

Képzeld el, hogy ilyenről szól a rövidfilm is

2022. jún. 22. 22:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!