Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért okoz problémát az...

Miért okoz problémát az embereknek az,hogy én "elvagyok a kis világomban"?

Figyelt kérdés
Introvertált személyiség vagyok, nem járok emberek közé, keveset beszélek,és úgy érzem mindenki UFO-nak néz

2022. máj. 21. 11:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nem probléma

Kinek az?

2022. máj. 21. 11:30
 2/11 anonim ***** válasza:
61%
Pacsi, ilyen vagyok én is férfiban. Talán azért is van ez, mert lennének emberek, akik kapcsolódni szeretnének hozzád, de vagy nem engeded, vagy nem mernek a személyiségedből adódóan. A kapcsolódás viszont jó is tud lenni, mert nő az ismeretséget, a szókincsed, a tudásod, stb.-d.
2022. máj. 21. 11:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Kapcsolódni?
2022. máj. 21. 11:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Kiknek okoz problémát?

Mert én introvertáltként nem tapasztaltam ezt. Tojik rám a világ és én is rá.

2022. máj. 21. 12:43
 5/11 anonim ***** válasza:
79%
Igen, kapcsolódni: beszélgetni másokkal, érdeklődni a másik iránt, hogy pl.: "Hogy van?", együtt dolgozni vele, segíteni a másiknak, stb.
2022. máj. 21. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Mert alapvetően sok az olyan ember, aki képtelen más helyzetébe belegondolni, más helyzetét elfogadni és csak azt tartja normálisnak, amit épp ő csinál. Nálunk az egészhez hozzájön az is, hogy a politikai élet is erre hangol még több embert.
2022. máj. 21. 12:53
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Nem okoz mar megszoktuk. Mostanaba minden 3.ember ilyen
2022. máj. 21. 13:40
 8/11 anonim ***** válasza:
58%
#7: Tőlünk mondjuk a héten mondott fel egy ember hasonló miatt, annyira megszoktátok! :D
2022. máj. 21. 13:42
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem izgat ha csendbe van de a munkaja jo.. ha ott basztattak akkor jol tette h felmondott majd talal jobbat
2022. máj. 21. 14:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy mit szólnak, csak az a fontos, hogy jól érezd magad. Én is ilyen vagyok és mégis jobb a lelki állapotom, mint sok hangos társasági embernek, aki mégis depressziós.
2022. máj. 21. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!