Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító az ha...

Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.

Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.

Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.

2021. nov. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
81%

60-as vagyok.

Voltaképp ezzel nincs baj,amiket leírsz.Ha nem jönnek be,mint férfiak.De nem kötelező tisztelned mint embert sem,ha ezt úgy teszed,hogy egyébként nem ártasz neki.És ez utóbbi fontos,én pl.azokat a nőket utálom,akik képesek megütni is egy férfit,ha mentálisan gyengének tartják.Le is hordtam itt egyszer egy ilyen nőt.Nekem amúgy van egy kolléganőm,fizikailag vonzódunk egymáshoz,de a folytonos rinyálása már az agyamra megy.Tudom,hogy nem tejföl az élete,de látom,hogy sokakat fáraszt a stílusával,szóval gáz.Ettől még igyekszem tisztelni,csak nehéz.

2021. nov. 27. 16:54
 82/85 A kérdező kommentje:
81 nem ütnék meg férfit meg senkit, soha. A max ami történhetne hogy beszólogatok neki gyakran
2021. nov. 27. 17:39
 83/85 anonim ***** válasza:
84%
Úristen, de elviselhetetlen vagy! Szánom a párodat, kérdező!
2021. nov. 27. 17:44
 84/85 anonim ***** válasza:
86%
Csak szerintem undorító, hogy egyesek, mint a kérdező, csak azért jönnek az oldalra hogy utálkozzanak?
2021. nov. 27. 18:17
 85/85 anonim ***** válasza:
100%
"A max ami történhetne hogy beszólogatok neki gyakran" Ó , a verbális bántalmazás, mások megalázása igazi hisztis pi.csa szokás.
2021. dec. 1. 17:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!