Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan telik egy átlagos...

Hogyan telik egy átlagos heted nőként/lányként?

Figyelt kérdés
Írjatok kort is

2021. aug. 10. 01:17
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Most nyaron hétközben dolgozom, esetleg munka utan talalkozom valami baratnommel, vagy a baratommal, vagy kiulok valahova, elmegyek vásárolni stb. de legtöbbször egyenesen hazajovok. Itthon megcsinálom a napi teendoket, pihenek, filmet nezek stb. Hetvegen meg az esetek 90%ban baratomnal alszom, maradek részben baráti társasággal programozok, iszunk.

19L

Szeptembertol kb ugyanez, csak munka helyett egyetem.

2021. aug. 10. 01:30
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Hétfő: munka

Kedd: munka

Szerda: munka

Csütörtök: munka

Péntek: munka

Szombat: otthoni munka

Vasárnap: otthoni munka

25/N

2021. aug. 10. 01:33
 3/7 anonim válasza:
86%

nagyon lapos igy nyáron, néha utazom, ami mindennapos hogy beveszem a gyogyszereim reggel és este.

de jövő honaptol iskola.

19l

2021. aug. 10. 02:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőtől péntekig: munkakeresés/munkaügyi központ vagy egyéb hivatali ügyek intézése.

Hétvégén sem mindig tudok igazán pihenni (most hétvégén már muszáj volt, mert a szervezetem keményen riadót fújt...)

47/N

2021. aug. 10. 04:30
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Múlt héten nálam volt rokonom vyereke 1 hétre, így nagyon jó volt. De belegondolva annyira unalmas és lapos a mindennapi hajtás, hogy most inkább azt gondolom végig, hogy min lehetne változtatni!

A pici gyerek mindennek őszintén örült. És ez nekem is jó volt. Az életem túl rövid, hogy tovább pazaroljam más hülyeségére!

28N

2021. aug. 10. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hétfőtől péntekig munka, reggelente heti 6x elmegyek edzeni (még munka előtt vagy hétvégén később, délelőtt/kora délután).

Néha hétvégén is be kell mennem dolgozni.

Hétköznap este heti 2x idegen nyelv tanulása online, a többi este arra tanulás. Havonta pár alkalommal összeülünk a barátokkal inni valamit/koncertre menni. Takarítás, főzés, mosás blablabla...

Én elvagyok most ezekkel :D

27/N

2021. aug. 10. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg nem túl jól, mert nincs munkám, pénzem. Viszont arra használom az itthonlétet, hogy megtervezzem a jövőbeli vállalkozásomat.

Szeptembertől meg beindul az élet.

2021. aug. 10. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!