Hogyan telik egy átlagos heted nőként/lányként?
Most nyaron hétközben dolgozom, esetleg munka utan talalkozom valami baratnommel, vagy a baratommal, vagy kiulok valahova, elmegyek vásárolni stb. de legtöbbször egyenesen hazajovok. Itthon megcsinálom a napi teendoket, pihenek, filmet nezek stb. Hetvegen meg az esetek 90%ban baratomnal alszom, maradek részben baráti társasággal programozok, iszunk.
19L
Szeptembertol kb ugyanez, csak munka helyett egyetem.
Hétfő: munka
Kedd: munka
Szerda: munka
Csütörtök: munka
Péntek: munka
Szombat: otthoni munka
Vasárnap: otthoni munka
25/N
nagyon lapos igy nyáron, néha utazom, ami mindennapos hogy beveszem a gyogyszereim reggel és este.
de jövő honaptol iskola.
19l
Hétfőtől péntekig: munkakeresés/munkaügyi központ vagy egyéb hivatali ügyek intézése.
Hétvégén sem mindig tudok igazán pihenni (most hétvégén már muszáj volt, mert a szervezetem keményen riadót fújt...)
47/N
Múlt héten nálam volt rokonom vyereke 1 hétre, így nagyon jó volt. De belegondolva annyira unalmas és lapos a mindennapi hajtás, hogy most inkább azt gondolom végig, hogy min lehetne változtatni!
A pici gyerek mindennek őszintén örült. És ez nekem is jó volt. Az életem túl rövid, hogy tovább pazaroljam más hülyeségére!
28N
Hétfőtől péntekig munka, reggelente heti 6x elmegyek edzeni (még munka előtt vagy hétvégén később, délelőtt/kora délután).
Néha hétvégén is be kell mennem dolgozni.
Hétköznap este heti 2x idegen nyelv tanulása online, a többi este arra tanulás. Havonta pár alkalommal összeülünk a barátokkal inni valamit/koncertre menni. Takarítás, főzés, mosás blablabla...
Én elvagyok most ezekkel :D
27/N
Jelenleg nem túl jól, mert nincs munkám, pénzem. Viszont arra használom az itthonlétet, hogy megtervezzem a jövőbeli vállalkozásomat.
Szeptembertől meg beindul az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!