Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányként is felkelthetem a fiúk érdeklődését?
Átlagos külsejű lány vagyok. Nincs bennem különösen kiemelkedően szép, talán csak a szemem, de rondának sem nevezném magam. Szerintetek ennek ellenére is felhívhatnám magamra a korombeli normális fiúk figyelmét?
17/L
No vagy, punci van alattad
Tehat a válasz IGEN
ha a belsődről is tudnánk valamit tuti :)
de az utolsó 2 barátnőmbe is csak a szeme fogodt meg :) ez remélem bíztató :)
20/f
Nekem az a véleményem (már le is írtam pár kérdéshez ugyanezt), hogy a külső nem számít,de az is hülyeség hogy a belsőre megyünk, nincs olyan ember, aki csak ezt venné figyelembe.
Nekem tetszett már mindenféle lány. Magas, alacsony, vékony, telt, szőke, barna, humoros, nyitott, zárkozott, konzervatív. Elkezdtem gondolkodni azon, hogy akkor én mi alapján tartok vakakit vonzónak, s rájöttem, hogy a kisugárzás, a belső és a külső összhatása az ami befolyásol. Az, hogy egy lány hogyan örül, szomorkodik, nevet, mosolyog, dühöng, szeret, beszél, viselkedik. Szóval a szépség semmit sem jelent, ha a hozzátartozó kisugárzás borzalmas. Illetve jó kisugárzás gyönyörűvé tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!