Visszahúzódó, csendes, mondhatni láthatatlan, legfeljebb átlagos külsejű lányként esélyem sincs egy, az átlagnál magasan jobb tulajdonságokkal rendelkező népszerű fiúnál, akit rengetegen ismernek, igaz? Kérlek, legyetek őszinték!
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 20:36
1/16 A kérdező kommentje:
*az átlagnál magasan jobb KÜLSŐ tulajdonságokkal. Ez kimaradt.
2019. szept. 17. 20:40
3/16 anonim válasza:
Őszintén kisebb az esélyed, de van esélyed. Láttam én már erre példákat.
4/16 anonim válasza:
Ne aggódj. Ha jószívű vagy, szerintem valakinél tuti lesz esélyed. Még lehet az is, hogy nagyon imádni fog téged és vonzódni fog, pedig tisztában lesz vele, hogy feltehetőleg nem tev agy a világ legszebb embere.
5/16 anonim válasza:
*Mármint, ő szépnek fog látni mindenképpen, akár gyönyörűnek, csak tudni fogja ,hogy nem te vagy a lexebb ember a világon
7/16 anonim válasza:
Dehogynem. Simán van esélyed arra, hogy egyszer megdugjon, az adott hónapban tizenkettedikként.
(Ne haragudj, de tényleg ez az őszinte véleményem. Keress inkább egy hozzád illő srácot, jobban jársz.)
8/16 anonim válasza:
Bármi lehetséges, ne add fel.
9/16 anonim válasza:
Nőként több esélyed van rá mintha fordított lenne a felállás.
10/16 anonim válasza:
Sokkal több esélyed van nőként mint nekem férfi ként, azért kell el kezdenem edzeni és képezni magamat hogy legyen esélyem olyan nőknél mint te férfiban szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!