Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha csak a nagyon...

Mit tegyek, ha csak a nagyon helyes srácok jönnek be, de én egyáltalán nem vagyok az a csaj, aki kellene nekik? 15/L

Figyelt kérdés

Félénk vagyok, nem lógok a neten 24 órában, és max átlagosnak mondanám magamat külső alapján. Mit lehet tenni?

Legyek én is p.csa? (Nem kérek olyan kommenteket, hogy "az eszed már meg van hozzá")

Komolyan kérdeztem. Mindig is szerettem volna népszerű lenni, meg olyan csaj aki mindenkinek kell. Hogy lehetek ilyen, hogyan válhatnék ilyenné?

15/L

2013. nov. 19. 17:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
59%
Ime barataim, a mai fiatalsag visszafordithatatlanul elkorcsult.
2013. nov. 19. 17:58
 2/32 anonim ***** válasza:
19%
Én ilyen vagyok, küldj egy képet magadról és elmondom hogy lenne e nálam esélyed ^^
2013. nov. 19. 17:59
 3/32 anonim ***** válasza:
89%
"Hisztizel azért amid nincs közben elfelejted amid van"
2013. nov. 19. 18:00
 4/32 anonim ***** válasza:
20%
A gond az, kicsi bogaram, hogy a nagyon jó pasik is nagyon jó nőkre hajtanak... Maradj inkább a saját "kasztodnál":)
2013. nov. 19. 18:02
 5/32 A kérdező kommentje:

#4 Épp ezért kérdezem, hogy hogy lehetnék olyan?

Többiek, kérlek ne kötözködjetek, itt kérdezni lehet, erre van ez az oldal, úgyhogy kérlek, ha nem tetszik a kérdésem akkor ne válaszoljatok. Köszönöm:)

2013. nov. 19. 18:05
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

Gratulálok , szép jövő elé nézel...

Ennyit arról , hogy mindenki keressen a saját kategóriájában. Mindenki a fullosra hajt, aztán csodálkoztok, hogy ennyi selejetes mentalitású sérült fiú van..

Igen legyél p icsa , idd le magad , tedd szét a lábad mindenkinek az a menő manapság , szolizd magad és legyél hidrogénezett szőke. Szilikont ne felejtsd.

2013. nov. 19. 18:08
 7/32 anonim ***** válasza:
48%
sehogyan, nincs olyan hogy valaki megszépül, vagy hogy egy jó pasi egy ronda lánnyal járna
2013. nov. 19. 18:09
 8/32 anonim ***** válasza:
van különbség szép és okos lány között meg fullosan kinéző, de buta csaj között....utóbbiak általában a mennyiségre, előbbiek a minőségre hajtanak. Ha utóbbi szeretnél lenni..ajánlom a vastag sminket, pici ruhákat egy iphone 5-t..előbbi nem nagyon lehetsz, mert akkor nem kérdeztél vna ilyet, hanem tudnád magadtól.
2013. nov. 19. 18:10
 9/32 Tarnolf ***** válasza:
96%

Szerintem neked nem a nagyon helyes csávók jönnek be hanem a nagyon nagy "hírnevűek".

Meg amúgy is, mi a jó égért változnál meg? Sok helyes srácnak pont a visszahúzódó csajok jönnek be...de nem akarok beleszólni az életedbe, csak pont ez a hozzáállás miatt korcsul a mai világ...az egy dolog, hogy a szép emberek jobban beilleszkednek sok helyre, meg könnyebben párt találnak, de ez nem azt jelenti, hogy ők a jó emberek is.

Hidd el, attól még, hogy összejössz egy jóképű gyerekkel nem leszel feltétlenül boldog.

Pi..a meg aztán tényleg ne legyél, akármelyik értelmes ember elmondja, hogy ezek a szűzk..ák meg tiniri..ncok meg úgy a ri..ncok általában taszítóak.

2013. nov. 19. 18:13
 10/32 anonim válasza:
93%

ÖRülj neki, hogy nem vagy olyan, mint a többség!! :)

Én sem vagyok olyan, és én is nehezen találtam magamnak barátot, kevesen figyeltek rám is fel...

Volt persze nemegyszer, hogy tetszett valaki, és neki más kellett... kiborító volt, és fájt, de mégsem voltam/vagyok hajlandó megváltozni, és "becsapni" önmagam, és ezzel másokat, hogy tetszek valakinek. Lassan 18 éves vagyok, és szigorúan véve most van először barátom. Sokat vártam rá, de megérte :)

Szerintem ne csapd be magad azzal, hogy olyan akarsz lenni, aki nem vagy. Annak ellenére, hogy a helyes fiúk mind olyannak tűnnek, akik a "p.csákra" buknak, ez nagyon nem így van. Vannak kivételek, és csak idő kérdése, míg találsz valakit:)

Hajrá:)

2013. nov. 19. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!