Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha csak a nagyon...

Mit tegyek, ha csak a nagyon helyes srácok jönnek be, de én egyáltalán nem vagyok az a csaj, aki kellene nekik? 15/L

Figyelt kérdés

Félénk vagyok, nem lógok a neten 24 órában, és max átlagosnak mondanám magamat külső alapján. Mit lehet tenni?

Legyek én is p.csa? (Nem kérek olyan kommenteket, hogy "az eszed már meg van hozzá")

Komolyan kérdeztem. Mindig is szerettem volna népszerű lenni, meg olyan csaj aki mindenkinek kell. Hogy lehetek ilyen, hogyan válhatnék ilyenné?

15/L

2013. nov. 19. 17:56
1 2 3 4
 11/32 csak úgy valaki válasza:
nem kell népszerűnek lenned ahoz hoogy olyan srácnak tetszél aki helyes és menő:) én is így vagyok ezzel dehát ez van :)!
2013. nov. 19. 18:20
 12/32 A kérdező kommentje:

#9 Nem úgy értettem. Éppen nem a nagyhírnevűek, csak "szimplán" a nagyon helyesek tetszenek. És tudni szeretném, hogy mit tehetnék, hogy az ilyen fiúk észrevegyenek. És minden kedves kommentelőnek üzenem, hogy pár lányt ismerek, akiket a fiúk imádnak, és nincs befestve se a hajuk, és nem is járnak szoliba.

Én is ilyen szeretnék lenni és ehhez kértem segítséget, de itt úgy látszik csak leszidást kapok.

2013. nov. 19. 18:21
 13/32 anonim ***** válasza:
26%

Addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér!:D

Max. átlagos kinézettel, valamint ilyen gondolkodással, ne akarjál már jóképű fiút magadnak. Tipikus, felszínes buta liba lehetsz:) Nekem már ez miatt nem kellenél:)

2013. nov. 19. 18:25
 14/32 Beniy ***** válasza:
100%
Az a baj tudod, hogy a "nagyon jó nőktől" ebben a korban csak egy dolgot akarnak többnyire. Szóval jobban jársz, ha olyan maradsz mint amilyen vagy, ismerkedsz és egyszer csak találsz valakit, aki normális lesz veled. :)
2013. nov. 19. 18:25
 15/32 Tarnolf ***** válasza:

Akkor bocsánat, csak ez jött le valahogy. Akkor elmondom, mivel tudnád felkelteni az ilyen srácok figyelmét. Legalábbis nekem ez jönne be. :D

Pl.: ha neten jobban megy az ismerkedés jelöld be (FB-n vagy amid van), de ha nem mersz írni az illetőnek akkor ha látod mosolyogj rá, akár kicsit kacéran :D ha nem ír neked akkor írj te és amikor legközelebb találkoztok beszélj vele (élőben). Egyértelműen kell utalgatni sok srác marhára nem tudja észrevenni, mikor jön be egy csajszinak. :D

2013. nov. 19. 18:26
 16/32 anonim ***** válasza:
Egyet ne felejts, te is egy "árú " vagy. El kell tudnod magad adni. Mondok egy egyszerű példát. Nem tudom szoktál-e youtube-videókat nézni...Van egy 14-15 éves csaj, a csatornájának a neve: gabifrizurái. Sminkes, hajas videókat szokott feltölteni. A csaj nem egy százszorszép, kinézetre szerintem egy teljesen átlagos lány, és mégis több tízezres rajongótábora van. Van benne valami, amivel meg tudja fogni az embereket: mosoly, tehetség, kézügyesség, magabiztosság, talpraesettség és sorolhatnám. Ma már ott tart, hogy több cég (Avon, Apple, fotóstúdió) szponzorálja, fotózásokra jár, és feltöltéseit már több milliószor nézték meg. Te miért nem így akarsz kitűnni a tömegből?
2013. nov. 19. 18:38
 17/32 anonim ***** válasza:
100%

Jó. szóval nem kérsz OLYAN kommenteket :D akkor nem bírok, helyette megtartom magamnak.

Figyelj: én is 15 éves lány vagyok. Egyáltalán nem vagyok csúnya. Első benyomásra kicsit félénk vagyok, de amúgy ez nem igaz. Nem járok mellkidobós ruhába, nem járok hetente bulizni.. és tudod mit? Nem is vágyok rá :) Vannak csodás barátaim, barátnőim. Sokat szeretnek, anélkül hogy beképzelten viselkednék (lehet az írásom alapján másképp tűnik a dolog, de mivel meg kell értetnem ezt veled, nem ez a hely hogy szerénykedjek annak nem lenne értelme). Senkit nem beszélek ki, kedvesen viselkedek másokkal. Nem kell menőnek lenned hogy szeressenek. Úgy viselkedj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled viselkedjenek.

Egyébként én egyszerűen nem is bírnék nagyon menő sráccal járni. Nem bírom az olyat. Nem illenénk egymáshoz. Nincs szükségem arra hogy a pasim mutogassa magát, ezer lájkot gyűjtsön, cigizzen, stb. a "menő" srácok többsége ma már ilyen.

Miért vagy félénk? Legyél nyitott mindenki felé! :)

remélem tudtam segíteni, gondold át amit írtam :)

de ha olyan szeretnél lenni mint a menő csajok, akkor benne van az írásomban, mit kell tenned.

2013. nov. 19. 18:47
 18/32 Tarnolf ***** válasza:
#17 Van egy olyan érzésem, hogy ismerlek valahonnan. Vagy csak nagyon hasonlítasz az egyik ismerősömre. :D
2013. nov. 19. 18:49
 19/32 anonim ***** válasza:

Nem megváltoznod kell csak fejlődnöd....

17/F

2013. nov. 19. 19:26
 20/32 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy azoknak a fiúknak milyen lányok jönnek be? Lehet, hogy az egyik szerint szép vagy. Nem kell feltétlenül népszerűnek lenni ahhoz, hogy helyes barátod legyen. Amúgy sokkal jobb, ha egyéniség vagy, mint egy p.csa Én már az egyik barátnőmtől meghallgattam ugyenezt és azt mondtam neki mint amit neked is.(Aztán összejött azzal a fiúval)
2013. nov. 21. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!