Mit tegyek, ha csak a nagyon helyes srácok jönnek be, de én egyáltalán nem vagyok az a csaj, aki kellene nekik? 15/L
Félénk vagyok, nem lógok a neten 24 órában, és max átlagosnak mondanám magamat külső alapján. Mit lehet tenni?
Legyek én is p.csa? (Nem kérek olyan kommenteket, hogy "az eszed már meg van hozzá")
Komolyan kérdeztem. Mindig is szerettem volna népszerű lenni, meg olyan csaj aki mindenkinek kell. Hogy lehetek ilyen, hogyan válhatnék ilyenné?
15/L
#20 vagyis utolsó nagyon köszönöm, remélem igazad van!:D
Meg persze a többiek válaszait is, még írhattok:)
elég szomorú, hogy csak a külső érdekel..
16L
NE csináld légy önmagad, az eredetinél nincs jobb.
17/F
Nem olvastam végig a válaszokat, úgyhogy bocsi, ha már valaki írt ilyesmit. A saját tapasztalatomat írnám le:)
Szóval én is 15 éves voltam, ugyanezzel a problémával, és más akartam lenni, olyan, aki népszerű, aki szép, akinek a profilja latt 300 like van stb. Nagyon sokáig gyűlt bennem ez a változni akarás, végül 16 évesen változtam meg.
kontaklencsés lettem szemüveg helyett, beszereztem jó cuccokat (Hádából és turkálókból mert a pénz nem vet fel minket:D). Aztán elkezdtem bulikba járni, ahol minden srác engem akart, és annyi bókot kaptam, hogy már nem tudtam hova lenni. Első csókom is egy buliban, egy vadidegennel volt, amit őszintén megmondva egyáltalán nem bánok:D
Szóval a bulik miatt megnőtt az önbizalmam, és ennek köszönhetően én is "népszerű csaj" lettem 16-17 éves koromra. A kulcs az önbizalom, és ha az megvan, akkor már minden meg van oldva :)
17/L
Szia!
Fiatal vagy még és éretlen,nyilván ezért hiszed azt,hogy a felszínesség előny.Azt gondolod,hogy aki szép külsővel rendelkezik,és társaságban népszerű,az értékes ember.Ez abszolút nem így van.Értékes ember az,aki önmagát adja,aki jó,kedves másokhoz,szereti és tiszteli önmagát,valamint a társait.Akinek van önbizalma,de nem beképzelt,aki a minőségre hajt,de nem csak a külsőt nézi.Amikor meglátsz egy nagyon jóképű fiút,először is próbáld megismerni,megfigyelni a viselkedését,meg hogy hogyan viszonyul másokhoz.Ezután már el tudod dönteni,egyáltalán illene-e hozzád.Ha pozitívan ítéled meg belsőleg is,akkor próbálj közeledni felé,de tényleg csak akkor,ha nagyjából egy kategória vagytok,hiszen csak akkor van esélyed nála.Ezután az őszinte,kedves,közvetlen viselkedés általában célra vezető.
Ami a külsőt illeti,légy ápolt,csinos,járj alkatodhoz illő ruhákban.Mosolyogj sokat,légy barátságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!