Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, ha csak a nagyon...

Mit tegyek, ha csak a nagyon helyes srácok jönnek be, de én egyáltalán nem vagyok az a csaj, aki kellene nekik? 15/L

Figyelt kérdés

Félénk vagyok, nem lógok a neten 24 órában, és max átlagosnak mondanám magamat külső alapján. Mit lehet tenni?

Legyek én is p.csa? (Nem kérek olyan kommenteket, hogy "az eszed már meg van hozzá")

Komolyan kérdeztem. Mindig is szerettem volna népszerű lenni, meg olyan csaj aki mindenkinek kell. Hogy lehetek ilyen, hogyan válhatnék ilyenné?

15/L

2013. nov. 19. 17:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Ne akarj másoknak megfelelni.
2014. febr. 15. 14:59
 32/32 szepike1210045 válasza:

Uristen hova fajultunk el....pl. #7 miért ne lehetne, emberek baasszus, a belső értékek számítanak , nem a külső!!!! Ezt a kérdezőnek is üzenem most: Tesóm, ne változz te sehova, mert lehet h pont egy helyes pasi szerert bele a szemelyisegedbe meg a kisugarzasodba. Ha ezek megvannak, akkor gyonyorunek fog ,latni ő is. Ahogy a mondás tartja :

"Az ember nem a szép embert szereti. Azt tartjuk szépnek, akit szeretünk."

Ha nem helyes pasit talalsz de beleszeretsz, hidd el h helyesnek fogod látni őt is.

2017. jún. 25. 16:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!