Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?
Figyelt kérdés
Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.
Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.
Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.
2021. nov. 27. 09:09
1/85 anonim válasza:
Számomra nem undorító, csak nagyon kiábrándító
2/85 A kérdező kommentje:
Az is
2021. nov. 27. 09:12
3/85 anonim válasza:
Hogy jön ide a homoszexualitás?
4/85 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy számomra egy ilyen már nem lesz férfi.
2021. nov. 27. 09:15
5/85 anonim válasza:
Értem. Tehát aki homoszexuális az nő!
6/85 anonim válasza:
Én nagyon szeretem az érzékeny férfiakat. Nem mindenkinek tetszhetnek a bunkók sem nőben, sem férfiben.🤷♀️
7/85 anonim válasza:
Hat mar megne haragudj, de az ilyenekre mondom hogy cica fiú, biztos nem jonnek ossze egy ilyennel. 21L
8/85 A kérdező kommentje:
7- igen😀
2021. nov. 27. 09:22
9/85 anonim válasza:
Ti mikor szexeltetek utoljára, hogy ennyire frusztráltak vagytok, de komolyan? :D
Ti hisztiztek itt egyedül, nem a férfiak.
10/85 anonim válasza:
Aha, szóval aki nem nyávog mindenen férfi létére, az bunkó. Kösz 6-os, most megvilágosodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!