Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító az ha...

Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.

Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.

Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.

2021. nov. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
87%

Elvárás...?

Hiába várom el, hogy nagy és formás melled legyen ha nincs... akkor legyek diszkriminatív és utáljalak is? Ehelyett nem jobb lenne meglátni egymásban azt ami érték?

2021. nov. 27. 10:37
 42/85 anonim ***** válasza:
22%
Utolso. Az megint más, de itt a kérdező nem a testről van a kinezetrol beszelt, hanem a belső tulajdonságrol.
2021. nov. 27. 10:39
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
Vagy*
2021. nov. 27. 10:39
 44/85 anonim ***** válasza:
14%

Sztem tok jó ha valakinek az ilyen fiúk tetszenek, legalább tudják egymas ruháját hordaniXDDDDDDDDDDDD HA MÁR A CICA NACIROL VAN SZÓ

19 L

BELLA VOLTAMXD

2021. nov. 27. 10:40
 45/85 anonim ***** válasza:
82%

42

Ja, mert azt hiszed a belsőn könnyebb változtatni, mint a külsőn?

2021. nov. 27. 10:42
 46/85 anonim ***** válasza:
23%
Én is Bella vagyok, kicsit szégyellem is a 44-es kommentre után. :D
2021. nov. 27. 10:50
 47/85 anonim ***** válasza:
9%
KHH EZ VAN DRUSZÁM😂😭 vannak ilyen balesetek sajnos..
2021. nov. 27. 10:51
 48/85 anonim ***** válasza:
14%
Dehogyis. G*ci ijesztő vagy. :D
2021. nov. 27. 10:53
 49/85 anonim ***** válasza:
90%
"Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom" Miért? Mi közöd hozzá? Mit fojtasz el hogy agressziót vált ki belőled ha egy pasi is ki meri mutatni az érzéseid? Ha ennyi dühít, akkor nálád vannak bajok a toronyban kérdező..
2021. nov. 27. 10:54
 50/85 anonim ***** válasza:
97%
Én azt nem tudom hol láttál te ilyen férfit, hogy hétköznapi dolgokon sír, meg ilyenek. Biztos van ilyen, én egy ilyennel nem találkoztam. Az hogy panaszkodik valaki hát istenem ki nem szokott. Gondolom nem arra gondolsz, ha valaki férfiként is kimondja az érzéseit, mert az más kategória, nem hisztizésről beszélek, hanem őszintéről, magabiztosról, aki nem fél az érzéseit sem kimutatni kimondani, de gondolom nem erre gondoltál. Az én környezetemben nincsenek ilyenek, hogy valaki mindenen nyavalyog sír, ez egy emberi alkat inkább, nem férfi nő. Ha meg ezt nézed mindkét nemnél frusztráló, rá kell szólni azt kész. Mondjuk az hogy hogy undorodsz tőle, meg irritál az meg neked valami problémád lehet, minek foglalkozol vele, főleg ha van párod. Nem igazán értem. Én is leírhatnám mennyire utálom az elkényeztetett, anyuci kislányait, meg a köszcsi puszcsit, ilyen irritáló dolgokat, de minek foglalkozzak vele?
2021. nov. 27. 12:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!