Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító az ha...

Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.

Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.

Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.

2021. nov. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
82%
Humoros a 20-as, de igaza van. Nőként én is jobban értékelem, ha egy férfi érzékeny, de legalább emberként, egyenrangú partnerként kezel engem, nem valami takarítórobotnak, aki hétvégente kisüti neki a rántott húst, merthogy "ez a hagyományos szereposztás". Plusz az nem jutott eszetekbe, hogy talán azért "picsog", mert megbízik bennetek és azt érzi, hogy megnyílhat nektek? Én ezt jobban értékelném, minthogy ne tudjak semmit a partnerem érzelmi világáról, mert nem avat be, vagy mert egy pszichopata...
2021. nov. 27. 09:57
 22/85 A kérdező kommentje:
Az én párom normális férfi. Csak szomorú és undorító amikor látom hogy mennyi ilyen van
2021. nov. 27. 09:59
 23/85 anonim ***** válasza:
82%
Miért nem a pároddal foglalkozol? :DDD
2021. nov. 27. 10:01
 24/85 anonim ***** válasza:
97%
Várom azt a pillanatot, mert el fog jönni, amikor a humánrobot-gyártás vagy épp az orvostudomány egy pirula segítségével kiveri a férfiak agyából azt a kényszeredett vágyat, hogy szexuális függőségük csillapításáért cserében egy életre élettelen igáslóvá válhassanak ilyen kivagyi önmegvalósító akarnokok mellett, akik jellemén természetesen szexuális vágy nélkül SEMMI emberi és szerethetnivaló nincsen. Azt akkor majd leszállhatnak a lóról, nézegethetik magukat és a véleményüket a négy fal között, ha egyáltalán lesz, aki azt a négy falat köréjük felhúzza. Szakadásig hajtva magát a tűző napon meg a mínusz húszban, megkárosított egészséggel, tizenöt évet levéve az életéből.
2021. nov. 27. 10:02
 25/85 anonim ***** válasza:
89%
Aha kérdező. Van párod, de fröcsögsz azokra akik nem játsszák a macsót. Üzenem a párodnak hogy pókhálózzon le, akkor majd nem más se.ggével leszel elfoglalva, hanem a sajátoddal.
2021. nov. 27. 10:05
 26/85 anonim ***** válasza:
8%
20. Nem errol van szó fogykos
2021. nov. 27. 10:09
 27/85 anonim ***** válasza:
15%

Jaj istenem annyi túl okos van itt hogy mar nekem fáj, de figyu kérdező szarjuk is le, hiszen a mai lányoknak milyen fiú kell? Na milyen?

"Depressziós vagyok, mert véletlen le ejtettem a hajgumim"

"Cica nadrág* ami tapadosabb mint a sajátom 28 éves nő ként"

Ez a köszcsi szivcsi, szercsi

És stb.

2021. nov. 27. 10:12
 28/85 anonim ***** válasza:
18%
Nem is arrol van szó, amit a huszas írt. Itt az van hogy ne legyen ilyen lányos fiú, aki képes mindene nyafogni, sírni, meg stb. Most mondok egy film szereplőt gondolom ilyesmire gondoltak a lányok, belsőre mint pl A felhők feletből a fo szereplo fiú, nem beszél csúnyán a barátnőjével de mégis fiús, es nem ugy viselkedik mint valami b*zi
2021. nov. 27. 10:14
 29/85 anonim ***** válasza:
89%
26/L, te sem lehetsz valami észlény, ha felnőtt nőként így hivatkozol magadra, meg olyan szavakat használsz, hogy “fogykos”. Mi ehhez képest egy érzékeny férfi panasza? :D
2021. nov. 27. 10:14
 30/85 anonim ***** válasza:
9%
Egy ilyen ferfi, akit nem is nevezhetnénk annak, arra a szóra hogy fogykos, most épp a lepedő allat sírna ):
2021. nov. 27. 10:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!