Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?
Figyelt kérdés
Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.
Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.
Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.
2021. nov. 27. 09:09
11/85 anonim válasza:
Hát a kérdezőt egy telepi bunkónak tartom, már ne is haragudj.
12/85 A kérdező kommentje:
Tegnap és még mindig nem kell a lány férfi helyett, arra ott van a legjobb barátnőm neki elnézem ha siránkozik és még meg is vigasztalom de egy férfit nem
2021. nov. 27. 09:26
13/85 anonim válasza:
Akkor mitől vagy ennyire frusztrált fap*na, de komolyan? :D Mit ártottak neked ezek a férfiak? :D
14/85 anonim válasza:
Én sem szeretem az ilyeneket, de sajnos sokat látok. Nem csak igazi "cicafiúk" között: 40-es, 50-es, állítólag érett, komoly, többgyermekes családapák is nyavalyognak olyan apróságokon, amiken már óvodás korban túl kellett volna lépniük.
15/85 anonim válasza:
Nem, nem kiábrándító. Egy férfinak is vannak érzései. Az meg vicc hogy homokosnak tartod ha nem játssza meg magát, és nem alakoskodik.... Tudod, a melegek nem nőket kefélnek,és nem arról szól hogy ki meri-e mutatni ha bántja valami. Nő vagyok, de az pi.csákat mint a kérdező, rühellem.
16/85 anonim válasza:
Utolso, legyen neked egy hisztizo majmod, aki rosszabb mint egy csaj. Masnak nem kell
17/85 anonim válasza:
Én a hozzád hasonlóktól tudnék hányni, meg úgy általánosságban a magyar nők többségétől. Mondom ezt nőként. Az állat társaságát is többre tartom.
18/85 anonim válasza:
Szerintem költői a kérdés, hiszen milyen normális férfinek kellene egy ennyire hisztis, agresszív Karen, de komolyan? Itt egyedül te vagy hisztérikus, de hogy mire fel, azt te sem tudod, szerintem? Feleslegesen ezen pörögnöd. Csoda, ha ilyen borzalmas személyiséggel szóba áll egyáltalán veled valaki.
19/85 anonim válasza:
De ezzel nem írt semmi rosszat, csak annyit hogy utálja az ilyen fiúkat. És én is. Mert egy ferfi legyen férfi, és ne hisztizzen azért ha eltort a telefonja. 26L
20/85 anonim válasza:
Oké utolsó. Legyen egy férfi férfi : takarodj a konyhába, különben kapsz egyet. Vagy leszarom a nyavalygásod asszonyállat, hadd nézzem a meccset. Na ez már tetszik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!