Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak szerintem undorító az ha...

Csak szerintem undorító az ha egy férfi hétköznapi dolgokon sír, sokat panaszkodik és nehezebben dolgoz fel dolgokat mint egy átlagos nő?

Figyelt kérdés

Nem halálesetre vagy nagy bajra gondolok.. olyankor természetes hogy általában mindenki sír.

Hanem hétköznapi semmiken való nyavalygásra.

Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom és onnantól kezdve bármi lesz a szememben csak férfi nem.

2021. nov. 27. 09:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
13%
30. adoooomxdddd
2021. nov. 27. 10:16
 32/85 anonim ***** válasza:
74%
Én úgy vagyok vele, hogy kinek mi, nekem például mindig az ilyen "Rossz fiúk" jottek be, akik benne voltak minden balhéba, mertek, nem féltek, de a barátnőjükkel mégis ugy viselkedtek mint valami hercegnővel.
2021. nov. 27. 10:18
 33/85 anonim ***** válasza:
86%
Ti valami latin/mexikói szappanoperában éltek amúgy? :D
2021. nov. 27. 10:19
 34/85 anonim ***** válasza:
100%
Jaj kinek mi az idealja, magyarok! Ezen ertelmetlen vitázni.
2021. nov. 27. 10:23
 35/85 anonim ***** válasza:
3%
Jolvan ha valakinek ilyen fiú kell aki olyan mint egy no az se baj. Ell kell fogadni.
2021. nov. 27. 10:24
 36/85 anonim ***** válasza:
89%

Én sokat sírtam egy időben mégis sok "jó" nő rám volt/van kattanva... :)

A sírás a lelki feszültségek miatt jön létre, ami mindenkiben van. Valakiben több, valakiben kevesebb, van aki elfojtja, van aki kiengedi.

Nem minden férfi születik kívül-belül is erősnek, viszont elvárja ezt a társadalom tőlük, ami legtöbbször még nagyobb stresszt okoz, ami nemhogy elősegíti a belső erősödést, hanem pont hátráltatja...

Robert Augustus Masters - a Férfi erő c. könyvében pont ezt a problémát fejtegeti és próbál megoldást kínálni rá.

ÉN az olyan nőt, aki elítél egy férfit, mert épp megéli valamelyik érzelmét azt egy érzéketlen nőnek tartom, ami pedig nekem nem imponáló egy nőnél.

Szóval, lehet egymásra ujjal mutogatni, de az nem old meg semmit!

2021. nov. 27. 10:25
 37/85 A kérdező kommentje:
36- az más ha a négy fal közt tök egyedül sírsz amikor senki sem látja és az is más ha a nődnek sírsz hogy “jaj segítsen már” …
2021. nov. 27. 10:27
 38/85 anonim ***** válasza:
86%
Na látjátok, egy érzékeny férfinek is lehet vonzó kisugárzása, min t itt a 36-os kommentelőnek. Nem mindig az a vonzó, amikor valaki megrángat, meg eltöri a homlokomon a sörös üveget, hogy "most hágni fogunk, asszony, mer én vagyok a FÉRFI!!!" :DD
2021. nov. 27. 10:28
 39/85 A kérdező kommentje:

Nem arról van szó, nekem az olyan férfiak tetszenek akik az életben rosszak, nem félnek belemenni a kockázatos helyzetekbe, stb.

A barátnőjükkel úgy bánnak ahogy egy nővel szokás , előzékenyek, meghívják, kinyitják az ajtót, pl soha nem “faszméregetnek” vele, nem megy a hatalmi harc férfi meg nő között, meg nem bunkók feleslegesen , ugyanakkor stabilak érzelmileg és normálisak.

Szerintem nem nagy elvárás.

2021. nov. 27. 10:32
 40/85 anonim ***** válasza:
90%
"Egyszerűen dühös leszek ha ilyen férfivel találkozom" - Ez csak a te problémád álommanó. :D
2021. nov. 27. 10:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!