Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha választanotok kellene...

Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztul, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Nem lehet kiválasztani ki hal meg, de biztosan meghalnak egy időben végezve velük. Vagy életben maradnak az ismeretlenek, de most azonnal lelövik a kutyádat.

Hogyan döntesz?

2021. nov. 12. 21:21
 81/120 anonim ***** válasza:
26%

80 Nem biztos.

Tudod én most azért írok ma neked, mert a dédapámon megkönyörült egy házaspár, amikor az I.vh-ban hadifogságba estek és ő megszökött.A házaspár bújtatta őt el, pár év múlva hazajött.

Igaz, ezt kevesen tennék meg egy embertársukért.Manapság csak a kutyáját fogadnák be.

2021. nov. 15. 15:45
 82/120 anonim ***** válasza:
38%
Elbújtatták, de nem a kutyájukat áldozták be az életéért, ez nem ugyanaz.
2021. nov. 15. 15:48
 83/120 anonim ***** válasza:
26%
82 Édes vagy.Szerinted mi történt akkoriban a civil lakossággal, ha kiderült róluk, hogy "ellenséges" katonákat bújtattak?Hagyok időt gondolkodni.
2021. nov. 15. 15:56
 84/120 anonim ***** válasza:
29%
80 Vannak itt olyanok, akik a 10 embert választották.Ha megtörténne ilyen a valóságban, a te fejed felett remélem majd nem ők ítélnek, hanem a magadfajták.
2021. nov. 15. 16:01
 85/120 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen kérés elé állítanak, vigyenek engem is a kutyámmal együtt.
2021. nov. 15. 16:11
 86/120 anonim ***** válasza:
76%

Másik kérdésben egy válasz:

"Ha választanom kéne a saját gyerekem és 5 milliárd ember élete között akkor a saját gyerekem életét választanám és rohadtul nem érdekelne a többi ember élete."

Ez nem baj? Vagy csak akkor baj az ártatlanok halála, ha valaki az állatot választja, ha a gyerekét választja, akkor már meghalhatnak akár milliárdnyian is?

2021. nov. 15. 16:15
 87/120 anonim ***** válasza:
4%
86 A saját életem ajánlanám fel, vagy nem döntenék.Ezt írtam a mostani kérdés alá is.Neked ez nem fordult meg a fejedben?Másét könnyen adod, közben csak a tiedet lenne jogod felajánlani.
2021. nov. 15. 17:50
 88/120 anonim ***** válasza:
96%
Se a kutyámat, se a testvéremet, se a szüleimet nem áldoznám fel idegenekért.
2021. nov. 15. 18:24
 89/120 anonim ***** válasza:
33%
87-es, a kérdező nem adott ilyen lehetőséget, de írtam, hogy ha a kutyát viszik, akkor engem is vihetnek. Idegenekért egy szerettem életét sem áldoznám fel, legyen az akár a testvérem, akár a szüleim, akár a kutyám.
2021. nov. 16. 06:51
 90/120 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyetlen gyerek élete megéri tömegek halálát, akkor a szeretett kutya megmentése is jogos.
2021. nov. 16. 06:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!