Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha választanotok kellene...

Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztul, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Nem lehet kiválasztani ki hal meg, de biztosan meghalnak egy időben végezve velük. Vagy életben maradnak az ismeretlenek, de most azonnal lelövik a kutyádat.

Hogyan döntesz?

2021. nov. 12. 21:21
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/120 anonim ***** válasza:
74%
A kutyám élete pont ugyanolyan fontos számomra, mintha a gyerekem életéről lenne szó. 10 idegen pusztulhat. Aki nem szereti a kutyákat, csak rossz ember lehet.
2021. nov. 14. 15:44
 42/120 anonim ***** válasza:
85%
Az én kutyám szabadúszó terápiás kutya, segített rendezni az emberi kapcsolataimat, kiegyensúlyozottabb lett általa az életem, és könnyebbé tette a stresszkezelést, nagyon fontos nekem. Örökbefogadott mentett kutya, de ő is megmentett engem egy rosszabb élettől. Csak egészségügyi okból indokolt eutanázia esetén egyeznék bele a halálába.
2021. nov. 14. 15:53
 43/120 anonim ***** válasza:
12%

37 A macskásoktól soha nem hallottam még ilyet, hogy a macskák különbek minden egyes embernél, minden ember és állat dögöljön meg, aki nem nyalja a macskája seggét, stb.

Itt ezt mondják a kutyások, mint mindenhol máshol is.

Egy gyereket meg ne hasonlítgass egy kutyához.

2021. nov. 14. 16:26
 44/120 anonim ***** válasza:
0%
38 Azt a kutyások csinálják, nem én lincselem őket.
2021. nov. 14. 16:27
 45/120 anonim ***** válasza:
45%

31-es:

Vagy lehetne olyan csavar is, hogy több embernek is felajánlják ezt, és aki a kutyája életét választja, az a másik körben családostul a 10 ember közé kerül.

2021. nov. 14. 21:05
 46/120 anonim ***** válasza:
24%

A gyilkosság minden világnézetben bűn. Én nem akarok részt venni benne, úgyhogy elutasítom a választ. Lehet lepontozni.

28, 30 voltam.

2021. nov. 14. 21:14
 47/120 anonim ***** válasza:
30%

Arra a kérdésre, hogy miért is érdekelne 10 ismeretlen ember élete, amikor ennél jóval többen hanak meg naponta egyszerű a válasz.

Mert ennek a 10 embernek csakis tőledfügg az élete.

Ez elég indok, hogy ismeretlenül is érdekeljen annak a tíz embernek az élete.

2021. nov. 14. 22:28
 48/120 anonim ***** válasza:
68%
Engem megölhetnének a következő 10-esben, az a típusú gazdi vagyok, aki egy kicsi díszmadár életéért is harcoltam, amikor daganata lett, más meg nem vitte volna orvoshoz sem, mert csak egy állat, de nekem az az állat fontos volt, szerettem. Aki nem próbálja megmenteni azt, akit szeret, az nem való a társadalomba.
2021. nov. 15. 06:24
 49/120 anonim ***** válasza:
23%

Azért félelmetes, hogy ennyi ember van, aki megölne 10 embert a kutyája helyett.

Beteg világban élünk.

2021. nov. 15. 07:08
 50/120 anonim ***** válasza:
78%

Ha a 10 ember ezekből állna, akkor is az embereket mentenétek?

- halálos beteg, akinek már csak szenvedés az élete, és nagy fájdalmai vannak

- pedofil tanár, aki ki is éli a vágyait

- gyerekét fizikailag és szavakkal is bántalmazó szülő

- késelő zsebtolvaj

- agresszív alkoholista, aki veszélyes a környezetére

- súlyos értelmi és testi fogyatékos, aki csak vegetál

- visszaeső ittas sofőr, aki már több embert halálra gázolt

- osztálytársát halálba szekáló, verekedő végzős középiskolás

- gyújtogató

- drogterjesztő

2021. nov. 15. 07:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!