Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztul, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?
Nem lehet kiválasztani ki hal meg, de biztosan meghalnak egy időben végezve velük. Vagy életben maradnak az ismeretlenek, de most azonnal lelövik a kutyádat.
Hogyan döntesz?
37 A macskásoktól soha nem hallottam még ilyet, hogy a macskák különbek minden egyes embernél, minden ember és állat dögöljön meg, aki nem nyalja a macskája seggét, stb.
Itt ezt mondják a kutyások, mint mindenhol máshol is.
Egy gyereket meg ne hasonlítgass egy kutyához.
31-es:
Vagy lehetne olyan csavar is, hogy több embernek is felajánlják ezt, és aki a kutyája életét választja, az a másik körben családostul a 10 ember közé kerül.
A gyilkosság minden világnézetben bűn. Én nem akarok részt venni benne, úgyhogy elutasítom a választ. Lehet lepontozni.
28, 30 voltam.
Arra a kérdésre, hogy miért is érdekelne 10 ismeretlen ember élete, amikor ennél jóval többen hanak meg naponta egyszerű a válasz.
Mert ennek a 10 embernek csakis tőledfügg az élete.
Ez elég indok, hogy ismeretlenül is érdekeljen annak a tíz embernek az élete.
Azért félelmetes, hogy ennyi ember van, aki megölne 10 embert a kutyája helyett.
Beteg világban élünk.
Ha a 10 ember ezekből állna, akkor is az embereket mentenétek?
- halálos beteg, akinek már csak szenvedés az élete, és nagy fájdalmai vannak
- pedofil tanár, aki ki is éli a vágyait
- gyerekét fizikailag és szavakkal is bántalmazó szülő
- késelő zsebtolvaj
- agresszív alkoholista, aki veszélyes a környezetére
- súlyos értelmi és testi fogyatékos, aki csak vegetál
- visszaeső ittas sofőr, aki már több embert halálra gázolt
- osztálytársát halálba szekáló, verekedő végzős középiskolás
- gyújtogató
- drogterjesztő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!