Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztul, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?
Nem lehet kiválasztani ki hal meg, de biztosan meghalnak egy időben végezve velük. Vagy életben maradnak az ismeretlenek, de most azonnal lelövik a kutyádat.
Hogyan döntesz?
32 Az is benne van a pakilban, hogy 10 kiváló embert öletnél meg.Annak a 10 embernek elvennéd az életét és tönkretennéd a családját.
Érdekes, a saját életed nem ajánlod fel.De szerinted jogod van másokét adni, mert ők biztos rosszak.Sajnálom, de aki így gondolkodik, az maga is rossz ember.Tényleg, ti mitől vagytok érdemesebbek az életre, mint 10 másik?
Én mindig azon szoktam csodálkozni, hogy mennyire álszentek az ember.Amikor szóba kerülnek háborús bűnök, akkor még az SS-nek dolgozó, akkor 17 éves titkárnőt is felelősségre vonnák 98 évesen, mert hát ők aztán nemet mondtak volna!Inkább hagyták volna, hogy kiirtsák a családjuk, vagy éhenhaljanak, de ők biztos nem írtak volna papírra, mert akkor ők is "bűnösek" lennének.
Ehhez képest egy koszos korcs miatt akárkit kiírtanának a kutyások, kényszeríteni sem kéne őket.Nem most jöttem már rá, hogy a kutyások elmebetegek.Ők az embereket és az összes állatot is gyűlölik, csak saját magukkal törődnek.Még a kutyájukat sem szeretik, csak azért vergődnek vele, mert falkaösztönből nyalja a seggüket.A kutyások rossz emberek, nárcisztikusak.
Igen, az is benne van a pakliban, hogy 10 kiváló ember hal meg, de mint írtam, ennél sokkal több ember hal meg naponta, a halált senki nem kerülheti el, aki megszületik. Na, és azt honnan tudhatnám, hogy nem 10 olyan kiválóság halna meg, akik súlyos betegek, és megváltás lenne nekik a halál, mert a betegségük elviselhetetlen szenvedéssel jár?
Mindenki azt menti először, akihez kötődik, aki fontos neki, idegenekhez nem kötődünk.
"Nem most jöttem már rá, hogy a kutyások elmebetegek.Ők az embereket és az összes állatot is gyűlölik, csak saját magukkal törődnek."
Tedd fel ugyanezt a kérdést macskákkal. :-) Hidd el, ugyanilyen válaszokat kapnál.
Egyébként mit gondolsz, milyen válaszokat kapnál, ha úgy szólna a kérdés, hogy a saját gyereked hal meg vagy 10 idegen? Akkor mit szólnál, ha valaki feláldozná a 10 idegent a saját gyerek életéért cserébe?
"És?Hány kutya pusztul el naponta?"
Van fogalmad róla, micsoda lincselést követelnek arra a gazdira, aki el akarja altatni az amúgy egészséges, fiatal kutyáját, csak mert nem tud tovább gondoskodni róla, és menhely nem fogadja be teltház miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!