Ha választanotok kellene aközött, hogy a kutyátok azonnal elpusztul, vagy helyette tíz ismeretlen ember haljon meg, melyiket választanátok?
Nem lehet kiválasztani ki hal meg, de biztosan meghalnak egy időben végezve velük. Vagy életben maradnak az ismeretlenek, de most azonnal lelövik a kutyádat.
Hogyan döntesz?
102-es!
Sajnálnám, de akkor is az én gyerekemet választanám. 100%-ig biztos vagyok abban, hogy nincs gyereked, de esetleg gondolj arra, hogy anyádnak teszik fel ezt a kérdést, rádnéz és azt mondja, hogy ne haragudj fiam, de inkább 10 idegen maradjon életben.
103
Én sem a gyerekemet, sem a kutyámat, sem a szüleimet, sem a testvéreimet, sem a páromat nem áldoznám be 10 idegenért. 102-es voltam.
104-es!
Nagyon helyes!
De a 102-es válaszodban úgy tűnt, hogy nem érted miért haljon meg 10 idegen az egy saját gyerekeddel szemben.
107-es! Majd ha lesz gyereked, megérted. Mondjuk anyád életét feláldoznád 10 idegenért?
Egyébként 10 rossz emberért én sem áldoznám fel a kutyámat és ilyet senki nem is írt. 10 ismeretlen emberről van szó. Ha tudnánk, hogy rossz emberek, még kutya sem kellene ahhoz, hogy a halálukat kívánjuk.
Nem a gyerekem a kutyám, csak egy örökbefogadott keverék, de számomra felbecsülhetetlen az értéke, felér egy jó pszichológussal. Akinek jobb élete van, nem tudja felmérni, mit jelent, számomra a teljes értékű életet. Csak azt sajnálom, hogy rövid az életük egy emberélethez képest.
Ha eljön az idő, el kell majd engednem, de addig nem adom semmiért és senkiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!