Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők ismerjétek be: sokkal...

Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.

Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.

2021. aug. 24. 14:28
 171/180 anonim ***** válasza:
30%
Nekem teljesen közömbös az, hogy nőnek születtem. Számomra ennek nincsenek sem előnyei, sem hátrányai. Ha férfi lennék, akkor is pont ugyanúgy élnék, mint most. Nem sminkelek, egyszerűen öltözködök, minden nap sportolok. Párkapcsolatot és gyermekeket sosem szeretnék, mert én egyedül érzem jól magam. Nekem minden szempontból teljesen közömbös az, hogy nő vagyok. Az pedig egyénfüggő, hogy ki mennyire szeret egy adott nemhez tartozni. Mindenki másképp gondolkozik erről is. Nem lehet általánosítani.
2021. aug. 29. 11:37
 172/180 anonim ***** válasza:
82%

"Sokkal jobb férfinak lenni":

Talán.

1 az, hogy nem hiszik azt, hogy fizikailag gyenge vagy és nem bírsz el 20-30 kg terhet a kocsitól a házig vagy úgy amblokk A-ból B pontig.

Költséghatékonyabb, a ruhák, tisztasági eszközök olcsóbbak, kevesebb félét is használnak az ilyen több az egyben dolgok miatt.

Nem menstruálnak, nem szülnek

Egyes munkakörökben többet keresnek, könnyebben veszik fel őket, mert tuti nem fognak szülni.

Ők öregedhetnek természetesen (ősz haj, ráncok), a nők többsége a saját fiatalságát hajkurássza, mert fél mit gondolnak mások, a párja és önmaga

A barátságok nem bomlanak fel olyan egyszerűen pici veszekedés miatt, összeverekednek, aztán utána kibékülnek (persze biztos van náluk is ilyen barátság vége, de az vagy eltávolodás vagy nagyon súlyos veszekedés után)

Szülőség, házimunka esetén kisebb elvárásokat támasztanak feléjük, ha egy apa nem hagyja ott a francba a családját, napi 20-30 percet foglalkozik a gyerekével, nem bántja fizikálisan azt, 3-4 házimunkában besegít, de amúgy csak görnyed a gép előtt/sört iszik meccsnézés közben/a barátaival lófrál, akkor sokak szemében jó vagy megfelelő apa. Ha viszont anyuka tenné mindezt (pl gyesen lévő társa mellett), mindjárt sarazná mindenki, hogy szar anya

Elsüthetnek gusztustalan vicceket, káromkodhatnak, nem kapják meg, hogy "ez hölgy szájából undorító"

A berúgást jobban elnézik nekik, házibuliban ők isznak, asszony vezet, ha kocsival jönnek

Hátrányaik:

A férfidivat egyhangúbb, mint a női, a boltokban harmadakkora a részlegük, pedig kicsit még többen is vannak a férfiak, mint a nők

Az érzelmeik kimutatását stigmatizálják náluk, ezért sokan sosem mernek sírni, a problémáikról nehezebben beszélnek

A homoszexualitás náluk sokkal jobban el van ítélve, mint a nőknél, nagyon sok mindenre rámondják, hogy "b#zis", emiatt korlátozva van a viselkedésük, önkifejezésük

Rövidebb ideig élnek úgy átlagban. A biosztanárom azt mondta, a nők immunrendszere és fájdalomtűrése jobb, mint a férfiaké, ezért élünk majdnem minden orazágban 3-5 évvel tovább, békeidőkben is.

Kevesebb ölelést, bókot, kedvességet kapnak, mint a nők, kevésbé előzékenyek velük

Társkeresésnél egy jó pasi nagyon könnyen válogat, egy átlagosnak tepernie kell, egy rondábbnak kicsi esélyei vannak. Nőknél a szép válogat, az átlagos válogat, a rondább válogat, mert mindenre van kereslet a kiéhezett férfiak miatt.

Ha válás van, legtöbbször a feleséghez kerül a gyerek, hacsak nincs valami káros szenvedélye az asszonynak, függetlenül attól, hogy amúgy jobban nevelné-e, mint az apa.

Vannak ezek a tipikus "férfi érdeklődési körök" (kocsik, sport, csajok, játékok, szex), ha valamelyikhez nem értesz, a hátad mögött kicikizhetnek, melegnek hívhatnak. Nőknél valahogy gyakoribb, hogy többféle archetípus van, nem mindenkinek szíve vágya sminkről és divatról beszélni, aki nem akar, szimplán nem teszi

Ha nyilvánosan felizgulnak, az látványosabb, mint a nőknél, emiatt kínosabb érzés lehet

Kevesebb szexuális segédeszköz van kifejezetten az ő részükre (bár ez nem mindenkinek gond, vannak találékony emberek meg akik nem tartanak rá igényt, de eszembe jutott)

Ez így kb ennyi. Én nő vagyok, igaz, elég fiatal. Viszonylag szeretek nő lenni. Régen akartam inkább srác lenni, jobban szerettem a fiúsabb dolgokat, ruhákat, inkább lettem volna izmos, lapos, magas, vékony, szélesvállú, mint gömbölyű, középmagas, átlagalkat, de valahogy megbékéltem a magasságommal 2 éve, a testemen még most is alakítgatok, hogy jobb legyen. Mindennek van előnye és hátránya, ha most hirtelen pasi lennék, köpni nyelni nem tudnék meglepettségemben. Valahogy összehoznám az életem úgy is, de nehéz lenne megszokni a változást (ami csak szexuálisan nem okozna gondot egyedül, mert bi vagyok) Ja, és ne akard, hogy mi nők pasik legyünk, hisz kik hordanának ki gyermeket, kivel feküdnének le a hetero férfiak?

2021. aug. 29. 14:20
 173/180 anonim ***** válasza:
88%

"Nőknél a szép válogat, az átlagos válogat, a rondább válogat, mert mindenre van kereslet a kiéhezett férfiak miatt."

Ez mondjuk nőként pont nem előny, a kiéhezett férfiak könnyen válnak zaklatóvá, erőszaktevővé, és miattuk a társkeresés is problémásabb.

2021. aug. 29. 15:24
 174/180 anonim ***** válasza:
46%

Azt állítottam, hogy könnyebben találunk párt, mert nagyobb ránk a kereslet. Nem azt, hogy nekünk annyival jobb lenne. Igen, ezek a férfiak lehetnek erőszaktevők, de szerencsére vannak normálisabb félék is, őket kell kiválogatni, ami gyakran "tűt keresni a szénakazalban" jellegű, ugyanakkor viszont szerintem a nők igen nagy hányada szintén kettyós, olyasféle, akivel nem szívesen lennék kapcsolatban, úgyhogy ez közös a két nemben.

Mindenkinek azt kell megtalálnia (már, ha akar párt), aki mellett jól, biztonságban érzi magát és nem akarja beleverni a fejét a falba.

#172 voltam

2021. aug. 29. 16:18
 175/180 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem férfinek lenni sokkal egyszerűbb.
2021. aug. 29. 17:11
 176/180 anonim ***** válasza:
3%

"Azt állítottam, hogy könnyebben találunk párt, mert nagyobb ránk a kereslet."

Cáfolom, mert nekünk a másik oldalon a szénakazalból kell a tűt kiválogatni, és sok problémás egyed nekem el tudja venni a kedvem, én pl. ezért hagytam fel a célzott társkereséssel.

2021. aug. 30. 11:11
 177/180 anonim ***** válasza:
5%

Imádok férfi lenni és soha nem lennék nő.

A nőktől manapság kétszer annyit várnak el, mint előtte. Karrier, annak feladása 1-2 évre a gyereknevelés idejére, háztartásvezetés, foglalkozás a külsővel. Elvileg szexuális szabadság van, de ugyanúgy kinézik a kicsapongó nőket, mint 100 éve.

A férfiakkal szemben pedig inkább kevesebbet várnak el, már nem kell egyedüli családfenntartónak lenni, de azért az előjogaik megmaradtak.

Ez a férfiak aranykora: amikor a nőknek már sokkal jobban oda kell tenniük magukat, de a férfiaktól még nem várják el alapértelmezetten, hogy a nők feladatait végezzék.

A párkeresés pedig mindig kétszemélyes játék volt. Lehet, hogy a nő választ, de a férfi eldöntheti, hány játékot futtat egyszerre, így növelve esélyeit.

Ha pedig egy nő veszít a szépségéből vagy sosem volt szép, máris lejjebb zuhan a ranglétrán, míg a férfiakat a karrier alapján ítélik meg, nem a külsejük alapján. "Ha egy fokkal szebb az ördögnél..." ugye.

A vezető elit tagjai 93%-ban férfiak, ami mindent elmond annak ellenére, hogy a nemek aránya majdnem egyenlő. A férfiakban jobban bíznak a nők is, alkalmasabbak vezetőnek, érzelmileg kiegyensúlyozottabbak.

Már a szexuális aktus során is a férfi alatt van a nő az esetek döntő többségében, mert a nők szubmisszívnek születtek, ilyen a természetük és 200.000 éves ösztönöket nem tudnak felülírni civilizációs kényszerrel.

2021. szept. 2. 13:46
 178/180 anonim ***** válasza:
24%

Hülyeség.

Attól függ milyen szempontból?

Megvan az előnye és a hátránya egyaránt.

2021. szept. 7. 13:29
 179/180 anonim ***** válasza:
78%
Abszolút jobb minden szempontból, a női lét maga a pokol. Igazi kínszenvedés nap mint nap.
2022. máj. 2. 08:24
 180/180 anonim ***** válasza:
0%

170, te ffi vagy vagy nő?

A szex valóban a férfi élvezetére lett kitalálva, ezért is szexmanias az összes férfi, ezért olyan könnyű nekik az orgazmus, nekünk meg nincs is… nőként borzalmas a szex

2022. máj. 2. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!