Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők ismerjétek be: sokkal...

Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.

Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.

2021. aug. 24. 14:28
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/180 A kérdező kommentje:

Nézd, sok nővel voltam, sok mindent tapasztaltam. Te is tudod, ha nő vagy, hogy igenis a férfiak jobban élvezik a szexet, már a szex létrejöttének is alapfeltétele a szexuális izgalom a férfinél (merevedés), a nőknél ilyen nincs.

Ha nő vagy, és élsz szexuális életet, gondold át, hányszor volt már olyan, hogy te nem élvezted a férfi partnered meg igen az együttlétet.

2021. aug. 24. 17:39
 112/180 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a nők nem élvezték veled a szexet még mindig nem azt jelenti, hogy a nők nem képesek rá.

A nők nem "merevednek" hanem nedvesednek.

Nem volt olyan, hogy nem élveztem a szexet, mert csak akkor szexeltem ha volt kedvem és olyankor nagyon is élvezem.

Még valami?

2021. aug. 24. 17:40
 113/180 anonim ***** válasza:
0%
104# inkorrekt vagy. Egyáltalán nem kötelező a válaszadás senki részéről, részedről sem. Ez a jelentgetés nagyon dedós dolog.
2021. aug. 24. 17:43
 114/180 anonim ***** válasza:
100%
Itt rajtad kívül mindenki értelmesen ír, csak te hajtod azt hogy mindenki a koktélvirslidre irigy és férfi akar lenni 😅 Meg hogy te jobban tudod hogy mit érzünk a hüvelyünkben (sőt, egyenesen érzéketlen). De neked jobb is így, ha nem tudod nem fáj hogy miben nem lesz sose részed. Élvezd a férfilétedet saját magaddal örökké, legyetek nagyon boldogok a jobb kezeddel 😀 Rengeteg nő, persze 😂😂😂 Troll
2021. aug. 24. 17:43
 115/180 anonim ***** válasza:
100%

"nőknél ilyen nincs"

De, van ilyen. Ez a nedvesedés. Uramisten, te még ezt se tudod? Ha szárazon teszed be, ne lepődj meg, hogy nem élvezik a szexet...

"hányszor volt már olyan, hogy te nem élvezted a férfi partnered meg igen az együttlétet"

Sose volt ilyen. Ha nem megyek el az aktus közben, vagy szájjal vagy kézzel, de mindig kielégít. Egy normális férfinál alap, hogy erről gondoskodik. A párom mindig először engem elégít ki (száj vagy kéz) és aztán van csak a konkrét aktus.

2021. aug. 24. 17:44
 116/180 A kérdező kommentje:
Nyilván nem tudok mindenkinek külön-külön válaszolni. De amire tudok, válaszolok.
2021. aug. 24. 17:44
 117/180 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lenne inkorrekt, ha ő nem állítaná, hogy igenis, válaszolgat. De nem válaszol.

A jelentésnek, ahogy az értékelésnek is funkciója van. Az, hogy sokan nem funkcionálisan használják, egy másik kérdés.

2021. aug. 24. 17:45
 118/180 anonim ***** válasza:
98%
koktélvirsli:)
2021. aug. 24. 17:45
 119/180 anonim ***** válasza:
100%
Az pl korrekt lenne, ha valaki bizonyítja, hogy nem állítottál igazat, elismernéd. De az gondolom már nem fér össze az egóval.
2021. aug. 24. 17:46
 120/180 A kérdező kommentje:

"ha nem megyek el aktus közben"

Na, látod, erről beszélek! A nők többsége, bár titkolja általában nem megy el aktus közben. Ez egy tabu, amiről valamiért nem beszélünk. Ennek tudományosan indokolható okai vannak. De az agresszív feminizmus és a tudomány nem fér el egy szobában.

2021. aug. 24. 17:47
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!