Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
Nézd, sok nővel voltam, sok mindent tapasztaltam. Te is tudod, ha nő vagy, hogy igenis a férfiak jobban élvezik a szexet, már a szex létrejöttének is alapfeltétele a szexuális izgalom a férfinél (merevedés), a nőknél ilyen nincs.
Ha nő vagy, és élsz szexuális életet, gondold át, hányszor volt már olyan, hogy te nem élvezted a férfi partnered meg igen az együttlétet.
Az, hogy a nők nem élvezték veled a szexet még mindig nem azt jelenti, hogy a nők nem képesek rá.
A nők nem "merevednek" hanem nedvesednek.
Nem volt olyan, hogy nem élveztem a szexet, mert csak akkor szexeltem ha volt kedvem és olyankor nagyon is élvezem.
Még valami?
"nőknél ilyen nincs"
De, van ilyen. Ez a nedvesedés. Uramisten, te még ezt se tudod? Ha szárazon teszed be, ne lepődj meg, hogy nem élvezik a szexet...
"hányszor volt már olyan, hogy te nem élvezted a férfi partnered meg igen az együttlétet"
Sose volt ilyen. Ha nem megyek el az aktus közben, vagy szájjal vagy kézzel, de mindig kielégít. Egy normális férfinál alap, hogy erről gondoskodik. A párom mindig először engem elégít ki (száj vagy kéz) és aztán van csak a konkrét aktus.
Akkor lenne inkorrekt, ha ő nem állítaná, hogy igenis, válaszolgat. De nem válaszol.
A jelentésnek, ahogy az értékelésnek is funkciója van. Az, hogy sokan nem funkcionálisan használják, egy másik kérdés.
"ha nem megyek el aktus közben"
Na, látod, erről beszélek! A nők többsége, bár titkolja általában nem megy el aktus közben. Ez egy tabu, amiről valamiért nem beszélünk. Ennek tudományosan indokolható okai vannak. De az agresszív feminizmus és a tudomány nem fér el egy szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!