Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
Feltettem egy kérdést, megint nincs válasz.
Nem tehetünk róla, hogy te nem vagy olyan ügyes vagy figyelmes, hogy élvezzék veled a szexet a nők.
A barátommal a harmadik hónapfordulónkra megvettük a Kámaszútrát, és életünk egyik legjobb beruházása volt. Alapvető olvasmány, külön fejezetek vannak a női és a férfi élvezetről, a csókról és mindenről, amit el tudsz képzelni. Még a lelki békét is taglalja. A műveletlenséged nem a nők hibája.
Megint te írsz olyat, ami csak a fejedben létezik. A vaginális szextől is el tudunk élvezni, ami nem éppen a legkisebb érintéstől. Mondjuk amikor a barátom harapdálja a fülemet és simogatja a hasamat elég közel járok. Huh, erogén zónák erősen - tudod ezek mit jelentenek? :)
A kámaszutra valyákosság, egy szinten van a gyógyteákkal és a esőtánccal.
De mondom, ha te attól elélvezel, hogy harapdálják a füled, jó neked. Akkor viszont ne menj a macskám közelébe, mert váratlan orgazmusaid lesznek.
Persze, vajákosság, ezért ilyen népszerű a mai napig. Vajákosság lenne, hogy felhívja a figyelmet az erogén zónákra, a rendszeres kommunikációra, a különböző pózok fontosságára? Heh, nem csoda, hogy nem élvezik veled a szexet.
Nem élvezek el, annyit írtam, hogy "elég közel járok". Te jó ég, ennyire nem tudsz szöveget értelmezni? Egyébként látod, ebből is létszik, hogy ki jó az ágyban, valaki már ilyenekkel élvezetet tud kiváltani, de neked még a farkaddal se megy. Nem szégyen elismerni, hogy pocsék vagy az ágyban. :)
Nem értem, miért kell személyeskedni, az én szexuális életemben rendben van.
Mind méretben, mind szuflában, mind pedig technikában jó vagyok (ha akarok).
Itt inkább nektek vannak problémáitok, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!