Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
Azért ez nem teljesen igaz, sőt.
Már egyes országokat leszámítva a nők semmiben nem szenvednek hátrányt.
Sőt..
Egy csinos nőnek sokkal több mindent élnének, ha egy picikét is tud nő lenni és egy minimális rafinaltsag van benne (nem a ribikre gondolok!!!!)
Egyrészt, ne mondd meg, ki mit tegyen. Szörnyen visszataszító és bicskanyitogató a stílus, főleg ahogy a címben fogalmazol.
És nem, nem jobb egyik sem. Mindkettőnek meg van az előnye és hátránya.
A szex élvezete csak azoknál van kizárólag a férfi élvezetére kitalálva, akik lusta és önző béna p.csök. Mivel a párom nem az, ezért nekem egy alkalom alatt 3-4x is jó, míg neki férfiként 1x. Akkor kinek is jobb?
A pasizás sokkal könnyebb, mint a csajozás. Szóval megint, kinek is jobb?
Persze, hátrány a havi vérzés, meg a fizetések kiegyenlítetlensége. De semmi pénzért nem lennék férfi. Élvezem a női létet a férjem mellett...
"Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő."
Jót nevettem.
Egyértelmű. Mondjuk a szex eszembe se jutott volna, ha fel kellett volna sorolnom az előnyöket, hátrányokat.
38N
Ja,és nyílván minden a szexről szól,és az az egy dolog határozza meg,hogy egyik nembe vagy a másikba jobb tartozni.. 🙄
Soha nem gondoltam,hogy jobb lenne férfinak lenni.Nőnek születtem,ezt ismerem,úgyhogy nekem ez a jobb.
U.I.: majd ha jártál urológián valami prosztata gond miatt remélem eszedbe jut ez a kérdés.☺️
Jó gondolom most trollkodsz mert ekkora beteg f@sz nem lehetsz.
Ja és ha már szexnél tartunk, képzeld el hogy lány létemre azzal feküdhetek le akivel akarok (a saját élvezetemre, képzeld), mert egy fiatal csajért dőlnek a faszik ugyebár. Te meg ott kapálózhatsz hogy hozzáférj egy nőhöz, már ha egyáltalán hajlandóak rád hederíteni is.
Már a szociális hálónál bukik a dolog.
Feküdj le csukott szemmel a fűbe a járda szélén és számold össze, hány ember megy oda hozzád megkérdezni, mi van veled.
Majd csináljátok meg ugyanezt egy átlagos nőismerősöddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!