Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők ismerjétek be: sokkal...

Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?

Figyelt kérdés

Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.

Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.

2021. aug. 24. 14:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/180 anonim ***** válasza:
8%

férfit csak akkor érdekli a nő orgazmusa, mikor fontos számukra

amúgy nem

2021. aug. 24. 15:47
 32/180 A kérdező kommentje:
Én csak azt állítom, ami tudományos tény: a férfiak 99 százaléka élvezi a szexet, a nők 90 százalékának nincs orgazmusa
2021. aug. 24. 15:49
 33/180 anonim ***** válasza:
92%
Ja jó, hát akkor élj ebben a tudatban :D
2021. aug. 24. 15:50
 34/180 anonim ***** válasza:
100%

(Nem olvastam el a hozzászólásokat, így bocsánat, ha ismétlek valakit.)

Ha lenne rá lehetőség, biztos kipróbálnám, hogy milyen férfinak lenni, de szerintem nem cserélnék. Mindkét nemnek vannak előnyei és hátrányai, szóval ezen kattogni felesleges. Túlságosan hozzászoktam a női léthez és számomra valamennyivel vonzóbb is.

Ha már szex, akkor egyrészt nyilván van a biológia (amit senki sem talált ki tudatosan) de több helyről hallottam és olvastam, hogy a nők jobban tudják élvezni a szexet, bár nem tudom, ebben mennyi az igazság. Elég arra gondolni, hogy a nők többször el tudnak élvezni egymás után.

Normális emberek között mindkét fél ugyanannyira élvezi a szexet és nem arról szól, hogy a férfi jól elélvez és ennyi. Ágyban önző és szexuálisan igénytelen emberek hozzáállása ez. Mást ne mondjak, ajánlom a Kámaszútrát, ami hosszasan és világosan ecseteli a női örömszerzés fortélyait. ;)

Igen, nem feltétlenül szükséges a női orgazmus a teherbeeséshez (bár ha van, az növeli az esélyeket), de aztán a nő hordja ki a gyereket. A nőknek valamennyire igazságtalan tehermegosztás, de mindkét fél ugyanúgy szükséges.

Ezeket az adatokat honnan szedted? Ó, igen, a fejedre csaptál, mert mindkettő röhejes. Őszintén nem értem, hogy miért forrongsz itt gyakorlatilag a semmin. Ki bántott? :)

26/N

2021. aug. 24. 15:51
 35/180 anonim ***** válasza:
100%

Van orgazmusa a nők 90%-ának is, csak nem minden hapsi elég hozzá... 😏

Ha evolúciós kérdés lenne, akkor egy nőnek se lenne soha orgazmusa. De van...

2021. aug. 24. 15:52
 36/180 A kérdező kommentje:

A nők 80 százalékának nincs orgazmusa hüvelyi szextől:

[link]

2021. aug. 24. 15:55
 37/180 anonim ***** válasza:
100%

Se 90%, se 99%. Még az általad mondott adat is ellentmond a korábbi hozzászólásodnak.

[link]

[link]

[link]

Az adatok egyébként teljesen lényegtelenek. A lényeg, hogy a te partnered elélvez-e, és ez elsősorban azon múlik, hogy te teszel-e érte, vagy csak önző módon kihasználod. Minimális azoknak a nőknek az aránya, akik fizikailag képtelenek elélvezni.

2021. aug. 24. 16:02
 38/180 anonim ***** válasza:
100%

Hiteles forrás, kutatási metodika stb megjelölve... Ismételten : ha evolúciós oka lenne, akkor se hüvelyi, se csiklói orgazmus nem lenne.

Tanultál bioszt? Tudod, hogy a férfi nemiszerv és női nemiszerv milyen pontokon egyezik? A férfi nemiszerv legérzékenyebb pontja, a csiklóéval azonos szerkezetű. A legérzékenyebb pontból indul ki az orgazmus. Akkor miért keresed a hüvelyben?

Másrészt, kutatás azt mondják, nincs G pont. De nekem van. Akkor én vagyok a selejt, vagy a kutatási módszerek nem megbízhatóak?

2021. aug. 24. 16:05
 39/180 anonim ***** válasza:
100%

A férfiaktól azt irigylem, hogy a semmire beszólhatnak, ítélkezhetnek. Alapból a szőr kérdés, szerintem ez a gyökere a felborult dinamikának.

Az egyik nemnek meg kell egy természetes dolgot változtatnia magán, hogy vonzó legyen. A férfiak soha nem fognak vonzódni 100%-ban a nőkhöz, mert a szőrtelenséghez lettek kondicionálva. Nincs férfi, aki tényleg szeretné a párját.

Ez olyan, mintha azt mondanánk, már hosszú évek óta, hogy csak a zöld szemű férfiak vonzóak a nőknek. Hiába természetes a kék, barna szem, a zöld kell a nőknek. Reklámokban, filmekben, posztapokaliptikus zombi sorozatokban is zöld minden férfi szeme. Van néhány nő, akiknek tetszik a barna szem, de ők fétisesek. És mi nők, elvárjuk a zöld szemet. Mert akinek kék meg barna, az igénytelen. Nekünk nőknek lehet akármilyen szemszínünk. Aki tőlünk kér változtatást, azt még a többi férfi is kineveti. Minden férfi kontaktlencsét hord, hogy tetsszen a nőknek. Drága a lencse? Kiszárad a szemük? Néha kötőhártyagyulladást kapnak? Hát, ez ezzel jár. A harcos férfiak, akik nem akarnak lencsét hordani, megtehetik. Nekik lesajnáló mosollyal mondhatjuk, hogy "jogodban áll természetesnek lenni, nekem meg jogomban áll kinevetni emiatt".

Ezt kegyetlen módon irigylem. Hogy én jó vagyok, ahogy vagyok, és mindenki másnak mondogathatom, mint egy autista, hogy miben tér el a retusált fotóktól.

Közben eszembe jutott még egy: azt a szabadságot is átélném, hogy nem nőhet bennem egy másik ember.

2021. aug. 24. 16:05
 40/180 A kérdező kommentje:
Hasonlítsd már össze, hogy a makk mennyivel nagyobb, mint a csikló. Ráadásul a makk közvetlenül van ingerelve, míg a csikló félreesik.
2021. aug. 24. 16:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!