Nők ismerjétek be: sokkal jobb férfinek lenni, és szívesebben lennétek inkább férfiak?
Kérdezem ezt úgy, hogy nem vagyok nőgyűlölő.
Férfinek lenni egyszerűen jobb. Gondoljatok csak a szexre, ami teljesen a férfi élvezetére lett kitalálva.
És,ha ronda vagy akkor ugyan olyan ronda vagy felöltözve mint leöltözve,igen.
Ez is egy emberi tulajdonság,és személy függő,nem pedig nemhez kötött dolog.
És! Több a borbély üzlet pl Pesten is mint a fodrászat.A férfiak is járnak,az IGÉNYES férfiak.Szalállat,hajat vágatnak/igazítanak.
Nekik kb 2-4 hetente kell,mert gyorsabban nő a hajuk.
Minden amit felsorolsz egy bullshit.
Tudományos tényként állítottál be eleinte is olyan százalékokat, amiket te találtál ki, majd megbízhatatlan "kutatási eredményt" linkelsz. Mikor valaki evidencia alapút linkel, próbálkozol más megközelítéssel. Tényként írsz le olyan dolgokat megint, amik nem azok. Veled felesleges beszélgetni.
NEM te vagy a tudomány, hogy ilyen megállapításokat tegyél.
86-os
Te most azt állítod, hogy a hüvely érzékenyebb, mint a makk?
Kérdező. Te azt állítod, tudod, milyen érzés egyáltalán, ha hüvelyed van, és jól meghajtanak?
Mert majdnem minden kijelentésedet úgy teszed, mintha te tudnád.
Fodrászhoz ritkán járok ritkításra, amúgy rendelek nekem tervezett sampont ( [link] és több tucat fonást elsajátítottam, szóval a hajam nem probléma. Állítólag ezt mondják rajtam a legszebb vonásnak.
Sminkelni ritkán szoktam, a természetes szépség híve vagyok, és több férfi (köztük a barátom) is nagyra értékeli ezt. A kozmetikai igényességet megoldom egyedül és elárulok egy titkot: a magukra igényes férfiak is így tesznek. Tudod, legyen szép, egészségesen kinéző körmöd, foglalkozz a bőröddel. Jó csúnya lehetsz, ha ezeket kihagyod.
Egy szép nő smink nélkül, kócosan is szép, az csak kérdés, hogy például az öltözködésben mennyire igényes. Az, hogy te például igénytelen vagy, a te dolgod, de remélem tudod, hogy nem nézel ki jól (vagy még inkább elfogadhatóan) automatikusan.
Ez egyébként még mindig nem negatívum, rengeteg nő szeret ilyesmikkel foglalkozni, aki pedig nem, annak se kötelező, főleg manapság, amikor egyre nagyobb teret hódít a természetesség.
Egyébként egy férfitól alapvetően az van elvárva, hogy legyen kidolgozott alkata - ez mintha nehezebb érdem lenne, vagy nem?
(#83)
Dehogy tudod te elképzelni. XD Ha el is tudnád (amit nem tudsz, hiszen nincs viszonyítási alapod, illetve nem rendelkezel az adott szervvel és láthatóan a működését se érted), akkor is elképzelni valamit és átélni nagyon nem ugyanaz. Hadd tudjuk mi jobban, hogy milyen érzés, ha már egyszer nekünk van és neked nincs.
(#83, #97)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!